Voorschouw App

Klantgericht en efficiënt de voorschouw uitvoeren.

Voorschouw App
Voorschouw App

Klantgericht en efficiënt de voorschouw uitvoeren.

De voorschouw is een belangrijk moment voor de koper, maar ook voor je organisatie. Wat moet er nog gebeuren om de woning geheel naar wens op te leveren? De Voorschouw App ondersteunt een digitale afhandeling. De uitvoerder logt in op zijn tablet en selecteert de woning. Kopers inspecteren daarna zelf hun woning. Klantvriendelijk voor de koper, efficiënt voor de uitvoerder en inzichtelijk voor de hele organisatie.
Functie 1
Kopers doen zelf de voorschouw van hun woning.
Functie 2
Meldingen kunnen door de uitvoerder direct worden doorgezet.
Functie 3
De voortgang is transparant te volgen in het woningdossier.

Klantvriendelijk en helder voor de koper en overzicht voor de uitvoerder.

De Voorschouw App maakt het mogelijk om de administratieve afhandeling van opleverpunten geheel digitaal te laten verlopen. Door de communicatie tussen uitvoerder en verantwoordelijke te stroomlijnen, voorkom je tijdsverlies bij het doorzetten en afhandelen van de puntjes op de i. Daarnaast is het ook voor de koper heel prettig om op deze manier de voorschouw van hun nieuwe woning te doen: met intuïtieve tools geven zij snel en makkelijk aan wat ze constateren. 


Meldingen die door kopers worden aangemaakt in de Voorschouw App, komen direct binnen in de Bouwkwaliteit App binnen. Van daaruit kan een melding worden doorgezet naar een verantwoordelijke. Verantwoordelijken voor voorschouwmeldingen zijn ook via het web toe te wijzen. De afhandeling van de voorschouwmeldingen voor hun eigen woning is voor kopers te volgen via hun eigen woningdossier.

 

  • Voorschouw App
  • Voor de uitvoerder
  • Voor de koper(s)
  • Afhandeling
Voor de uitvoerder
Voor de uitvoerder

Overzicht voor de uitvoerder

De uitvoerder logt in en krijgt de bouwnummers te zien die ingepland zijn voor een voorschouw. De binnendienst kan dit via homeDNA regelen. De uitvoerder kan vervolgens het gewenste bouwnummer selecteren. Daarna kan de iPad overhandigd worden aan de kopers die daarna zelf hun woning kunnen inspecteren.

De uitvoerder ziet niet alleen de bouwnummers die voor vandaag ingepland zijn, maar ook de omringende dagen. Zo is er optimale flexibiliteit voor de uitvoerder wanneer afspraken op het laatste moment anders lopen en biedt de app optimaal overzicht.

Lees minder Lees meer
Voor de koper(s)
Voor de koper(s)

Optimaal gebruiksgemak voor de koper

Zodra de kopers de iPad overhandigd krijgen, kunnen zij zelfstandig hun woning doorlopen om de voorschouw uit te voeren. Zij zien op de iPad als eest een overzicht van de verschillende verdiepingen en eventuele extra plattegronden van de keuken en badkamer. Wanneer de kopers een aandachtspunt constateren, kunnen zij een ruimte selecteren.

Vervolgens kunnen zij bij die ruimte een nieuwe melding maken of een eerder gemaakte melding bekijken. Bij het maken van een nieuwe melding verschijnt een klein, simpel formulier dat door de koper ingevuld moet worden. Hierin geeft hij de details van de melding op. Daarnaast dient de koper op de beschikbare plattegrond van de ruime de exacte locatie aan te geven. Hier kan het herstelpunt duidelijk op aangegeven worden, omdat op de plattegrond is in- en uit te zoomen. Ook kunnen er één of meerdere foto’s worden toegevoegd. Wanneer de kopers klaar zijn en al punten in de tablet hebben verzameld, dienen zij de iPad terug te geven aan de uitvoerder. Deze kan het voorschouwrapport opslaan. De binnendienst, bijvoorbeeld de kopersbegeleider, ontvangt daarna direct een PDF-document van de voorschouw in het klantdossier. Ook de klant ziet in zijn/haar online woningdossier de meldingen in het onderdeel “Voorschouw”. Zij kunnen daar de voortgang van de voorschouwpunten volgen.

 

Lees minder Lees meer
Afhandeling
Afhandeling

Afhandeling van voorschouwpunten

Voorschouwpunten komen direct als melding in de Bouwkwaliteit App te staan, waarna de uitvoerder ze gemakkelijk aan een leverancier kan koppelen. Zo kunnen de voorschouwpunten zo snel mogelijk afgehandeld worden. De meldingen kunnen ook altijd via de webomgeving worden toegekend aan een verantwoordelijke en worden afgerond.


Voorschouwpunten zijn dus ook beschikbaar voor kwaliteitsmonitoring door middel van de rapportages in de webapplicatie. Wordt een voorschouwmelding niet op tijd afgerond en staat deze nog open tijdens de oplevering, kan deze automatisch worden meegenomen tijdens de oplevering. Zo hoeft de melding niet nogmaals geplaatst te worden.

 

Lees minder Lees meer

Waar kunnen wij je mee helpen?

Meer weten? Lees het antwoord op veelgestelde vragen. Zelf de voordelen ontdekken voor je klanten en de eigen organisatie? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een demo en/of een presentatie. Overtuigd? Snel starten met een eigen project is altijd mogelijk. Ons team helpt je met raad en daad bij de implementatie. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Demo aanvragenVeel gestelde vrageninfo@homedna.nl
DisclaimerPrivacy PolicyDeveloped by U-Lab