Relevante artikelen
Nieuws en updates
De eerste update van het jaar 2021!
12 januari 2021

De eerste update van het jaar 2021!

Ook in 2021 wordt homeDNA iedere maand geüpdatet! Met de update van januari die deze ochtend heeft plaatsgevonden, zijn er dan ook veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd aan het systeem.

Voor alle modules geldt dat de beschikbare woonlagen, bij het toevoegen van plattegronden, al aangegeven worden middels een pulldown.

Module Verkoop 
Je kunt vanaf nu de Button mogelijkheid in de nieuwsbrief gebruiken om het linken naar een website nog duidelijker te maken. Of gebruik ze voor de functie 'Lees meer...' Een mooie toevoeging aan de enquêtes is dat je het type vraag 'Bestand uploaden' kunt toevoegen. Zo kan de persoon die het inschrijfformulier invult ook documenten uploaden, zoals een hypotheekverklaring. 

Module Kopersbegeleiding

In het hoofdstuk Bestellingen kun je gemakkelijker een optie aan een actieve bestelling toevoegen. Door de nieuwe filter 'Categorie' zie je direct alle koperskeuzes die aan het desbetreffende woningtype gekoppeld zijn, wat het toevoegen nog makkelijker maakt! 

Module Bouwkwaliteit

Het rappel 'Herinnering tweede handtekening' is in het leven geroepen. Wanneer er na een aantal dagen nog geen handtekening is gezet kun je het rappel instellen, zodat zij een herinnering ontvangen. Dit scheelt veel tijd! Ook is de pdf van de checklijst geoptimaliseerd. Er is meer witruimte tussen de vraag en het antwoord toegevoegd, zodat de vraag niet meer tegen het antwoord aanstaat.

Module Service & Onderhoud

Het komt voor dat de Garantie- en waarborgregeling onbekend is en er dus eigen garantievoorwaarden worden aangehouden. Het is vanaf nu mogelijk om eigen garantievoorwaarden up te loaden. Dit communiceert vervolgens met de ingestelde maanden die bij 'Onbekend' staan. 

De volgende update staat gepland op dinsdag 9 februari!