Relevante artikelen
Nieuws en updates
Uitbreiding Niki Koppeling
12 september 2016

Uitbreiding Niki Koppeling

 

Niki.nl is de aanbodsite voor koopwoningen, huurwoningen en het toekomstig woningaanbod van nieuwbouwprojecten in Nederland. Ongeveer 70% van alle nieuwbouwwoningen zijn te vinden op Niki.nl en worden ook via andere kanalen doorgeplaatst en onder de aandacht gebracht. Veel van onze gebruikers zetten Niki dus ook in bij de verkoop van nieuwbouwwoningen.

HomeDNA heeft al geruime tijd een koppeling met Niki. Het was al mogelijk om projecten, bouwnummers, woningtypen en geïnteresseerden vanuit Niki te importeren en verkoopstanden te exporteren. De koppeling is onlangs uitgebreid.

Project uit homeDNA exporteren naar Niki

Soms is een project geruime tijd in voorbereiding en is het al in zijn geheel of als deelplan of blok ingevoerd in homeDNA. Vanaf nu kan het project ook worden geëxporteerd naar Niki. Dit voorkomt dubbel invoeren en zorgt ervoor dat de gegevens in Niki en homeDNA gelijk aan elkaar zijn.

Toevoeging nieuwe velden

Ook zijn er meer informatievelden gecreëerd ten behoeve van de Niki koppeling. Voorbeelden van deze velden zijn de indeling van de woning, stimuleringsregelingen en de eigendomsvorm van de grond. Ook kan voor het gehele project het garantieinstituut worden ingevuld en het nummer van de planaanmelding.