Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update december 2019
11 december 2019

Update december 2019

HomeDNA wordt iedere maand nóg beter en efficiënter in gebruik. Ook deze maand zijn er weer handige updates doorgevoerd voor de modules! We nemen er een aantal met je door.

Voor alle modules geldt dat nieuwsbrieven vanaf nu te downloaden zijn naar PDF. Handig voor jouw eigen archief of als je deze snel naar iemand wilt doorsturen.

Modules Bouwkwaliteit en Renovatie & Groot onderhoud
Nieuwe functionaliteiten zijn er ook voor de module Bouwkwaliteit en de module Renovatie & Groot onderhoud: Je kunt nu kwaliteitslabels koppelen aan meldingen. Op deze manier kun je meldingen voor jezelf makkelijk organiseren en verdelen. Een andere nieuwe functie is dat je kunt instellen of de reden van afgewezen opleverpunten getoond wordt in het woningdossier van de koper.

Module Verkoop
Voor de module Verkoop zijn bij de rapportage 'Stand van de verkoop' veelgebruikte kolom-opties toegevoegd, waaronder de koopsom, aanneemsom en transactieprijs van een bepaald bouwnummer.

Module Kopersbegeleiding
Bij de module Kopersbegeleiding kun je nu ook op optie 'alle kopers' selecteren als je een nieuwsbrief verzendt. Zo vergeet je nooit meer jouw belangrijkste klantgroepen mee te nemen, want de nieuwsbrief wordt dan gestuurd aan alle klanten met de status 'KAO' en hoger.

Op naar 2020
Zoals je ziet is er dus weer een hoop nieuwe functionaliteit. Je kunt alvast uitkijken naar volgende maand, want dan voegen we nog meer handige zaken toe!