Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update Juli
12 juli 2021

Update Juli

Met de maandelijkse update van de online software van homeDNA zijn er vandaag weer nieuwe functies beschikbaar gekomen voor de gebruikers. De update implementeert nieuwe en verbeterde toepassingen in alle modules, waardoor er integraal aan het systeem verbetering wordt doorgevoerd en er voor iedere afdeling bruikbare aanpassingen zijn. 

Een hele gave nieuwe functie is de '360 graden foto's'! Deze kun je vanaf nu toevoegen aan de fotoalbums in het woningdossier. 

Module Verkoop
Het Verkoopoverzicht
in homeDNA geeft een overzicht per bouwnummer weer, wie alle geïnteresseerden zijn, en stelt je in staat om direct naar de verkoopvoortgang te gaan om deze te wijzigen. Het Verkoopoverzicht heeft dan ook een aantal toevoegingen, waardoor de geïnteresseerden en de bijbehorende voorkeuren duidelijker zijn.
  • Er is een totaal aantal geïnteresseerden per bouwnummer zichtbaar.
  • Nadat je een bouwnummer selecteert, zie je direct hoeveel geïnteresseerden er per voorkeur zijn.


Module Kopersbegeleiding en Renovatie & Groot onderhoud
De afsprakentool 
is uitgebreid met slimme koppelingen naar datumvelden vanuit de 'Verkoopvoortgang' en het 'Statusoverzicht' van homeDNA.

Plan je bijvoorbeeld een kopersgesprek in via de afsprakentool, kies dan bij 'Afspraakdatum koppelen' voor het kopersgesprek. Na inplannen wordt deze datum automatisch ingevuld bij de verkoopvoortgang van de klant. Dit is ook mogelijk met showroom afspraken. Deze komen dan terecht in het statusoverzicht. Super handig dus!

Module Bouwkwaliteit
Notitie opleverpunt

Een notitie toevoegen bij een opleverpunt is vanaf nu mogelijk gemaakt! De klant heeft zelf ook de mogelijkheid om een notitie te plaatsen. De melder én de verantwoordelijke krijgen hiervan bericht.

Module Service & Onderhoud
Reparatie voorkeursdagen- en tijden
De voorkeursdagen- en tijden werden door sommige klanten gezien als het daadwerkelijke moment waarop de afspraak zou gaan plaatsvinden. Vandaar dat er een begeleidende tekst in het woningdossier, na het aangeven van de voorkeursdagen van een reparatieverzoek, is gewijzigd. Er wordt geattendeerd op het feit dat het een voorkeur is en nog geen definitieve keuze.  

Het kan voorkomen dat je als bedrijf werkt op momenten die van te voren bepaald zijn en de voorkeuren niet nodig hebt. Vanaf nu is het ook mogelijk gemaakt om de voorkeursdagen- en tijden voor een reparatieverzoek uit te zetten. Deze dagen kunnen uitgezet worden via de projectinstellingen. 

Benieuwd naar de toffe nieuwe functionaliteiten van het afgelopen halfjaar? Klik dan hier! De eerst volgende update zal op dinsdag 10 augustus plaatsvinden. We houden je dan graag weer op de hoogte.