Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update maart 2019
12 maart 2019

Update maart 2019

Samen met onze gebruikers proberen wij homeDNA voortdurend actueel te houden en verder te verbeteren. Op basis van onze eigen praktijkervaringen en de ervaringen van gebruikers voeren we iedere maand grotere en kleinere optimalisaties door in de diverse modules en apps. We geven je graag een indruk van de wijzigingen die in de update van maart zijn doorgevoerd. 

Nog sneller koppelen, zoeken en projecten inrichten 

Bepaalde optimalisaties gelden voor alle modules van homeDNA. Zo kun je vanaf nu met één handeling meerdere klanten aan een bouwnummer koppelen, of de status wijzigen. Merk je dat bepaalde vragen door kopers of makelaars veel worden gesteld? Je kunt uit het onderdeel "veelgestelde vragen" direct vanuit de overkoepelende beheersomgeving meerdere vragen toevoegen aan een (nieuw) project. Verder is het eenvoudiger geworden om te zoeken naar de specifieke inhoud van mail. 

Meer inzicht bij de module Verkoop 

Bij de enquêtefunctie kun je vanuit de resultaten de respondenten selecteren die een bepaald antwoord hebben gegeven. In het onderdeel nieuwsbriefstatistieken zijn enkele kolommen toegevoegd. Naast een goed beeld van de huidige geinteresseerden, kan het heel relevant en leerzaam zijn om inzicht te krijgen in de beweegredenen van de mensen die afhaken. Vanaf nu kun je onderscheid maken tussen ‘ex-geïnteresseerden’, ‘ex-optanten’ en ‘ex-kopers’.  Ook kun je hier filteren op per klant unieke gegevens.

Wijzigingen bij Service & Onderhoud

Bij het behandelen van reparatieverzoeken in homeDNA zijn er velden die gebruikt kunnen worden voor interne communicatie, bijvoorbeeld aanvullende info voor de servicemedewerker, en velden die de klant terugziet in het woningdossier. Dit staat nu duidelijk vermeld. Ook is er een nieuwe rapportage waarmee de garantieperiode(s) voor een woning inzichtelijk in beeld worden gebracht.

Gebruikers ontvangen na onze update altijd een mail met de informatie die voor hun specifieke gebruikersprofiel van belang is, voorzien van verwijzingen naar de online handleiding. Suggesties en verzoeken zijn van harte welkom bij onze supportmedewerkers. Meer weten over deze functies of andere vragen over homeDNA? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.