Veelgestelde vragen

Kan ik bepaalde gegevens of documenten afschermen voor bepaalde partijen binnen mijn project?

Ja, dit kan. Wij raden aan om een vast aanspreekpunt te hebben in de organisatie voor het beheer van inlogcodes en rechten in homeDNA.

Kan ik bij het beëindigen van een samenwerking deze gebruiker zijn toegang tot homeDNA ontnemen?

Ja, beheerders kunnen een gebruiker op non-actief zetten. Zij hebben vervolgens geen toegang meer.

Zijn de gegevens in de database mijn eigendom?

Ja, de gegevens in de database zijn en blijven altijd eigendom van de opdrachtgever.

Kan ik ook één module afnemen?

Ja, alle modules zijn ook los verkrijgbaar.

Werken de modules in elke browser?

De modules van homeDNA werken in iedere reguliere browser zoals Internet Explorer, Chrome, Mozilla Firefox en Safari. Aanvullende software is niet nodig.

Ik ben mijn inloggegevens vergeten, wat te doen?

Wanneer je je inloggegegevens vergeten bent, kun je via het inlogscherm van homeDNA een nieuw wachtwoord aanvragen.

Hoeveel partners mag ik betrekken en inloggegevens verstrekken voor homeDNA?

Dit is in principe onbeperkt. Wel raden wij je aan om te werken op een need-to-know basis. Dit doe je door mensen alleen toegang te geven tot projecten en gegevens die zij nodig hebben voor de uitvoering van hun taken. Zo garandeer je de privacy van je kopers en bescherm je de eigen data van je organisatie. Bovendien blijft de online werkruimte van medewerkers en partners op die manier overzichtelijk.

Kunnen kopers ook inloggen in het online woningdossier?

Ja, zij hebben een eigen portaal. Kopers hebben een persoonlijk, online woningdossier van hun woning waarmee zij documenten kunnen raadplegen, contact kunnen opnemen of bestellingen/reparatieverzoeken kunnen plaatsen.

Kan ik de inhoud en uitstraling van het online woningdossier voor mijn kopers zelf bepalen?

Ja, het online woningdossier voor kopers is ‘white label’. Op verschillende manieren is de look en feel aan te passen aan de huisstijl van de organisatie of het project zelf.

Kan ik gegevens voor meerdere projecten gebruiken?

Ja, we werken met moederlijsten en standaard onderdelen die voor alle projecten steeds weer te gebruiken zijn. Dit bespaart uiteraard veel tijd en bevordert de uniformiteit in uitingen en uitvoering.

Of stel je vraag aan ons

Staat je vraag er niet bij? Bel dan met de medewerkers van homeDNA of gebruik het contactformulier. Wij zijn je graag van dienst!
010-450 63 56info@homedna.nl
DisclaimerPrivacy PolicyDeveloped by U-Lab