Relevante artikelen
Nieuws en updates
De laatste update van 2020!
08 december 2020

De laatste update van 2020!

Voor alle modules geldt dat je bij 'Postvak In' vijf kolommen kunt selecteren. Ook is de filter 'Van' toegevoegd, waardoor je op de klant zijn naam kunt filteren. Bij de verzonden e-mails heet de filter 'Aan'.

Module Verkoop

De API documentatie voor de kavelkaart is uitgebreid met extra gegevens die opgestuurd kunnen worden. Denk hierbij aan: het aantal ruimtes, het aantal woonlagen en of het een balkon of een garage bevat. 

Module Kopersbegeleiding

Het onlangs toegevoegde dashboard item 'Digitaal ondertekenen' is uitgebereid met het bijhouden van alle opdrachtbevestigingen. Dit dashboard item kan ook voor alle los verstuurde ondertekeningen geactiveerd worden. Ook is het mogelijk om producten in de moederlijst, met inkoopregels en bewakingscodes, te importeren via beheer.

Module Bouwkwaliteit

Er is een nieuw hoofdstuk! Het 'Resultatenoverzicht' geeft een overzichtelijke weergave van het aantal ingevulde checklijsten per adres. Je kunt hierbij gebruik maken van de filters om een specifieke checklijst te bekijken. Onder de rapportage 'Bouwkwaliteit' is er ook een nieuw hoofdstuk toegevoegd! Bij de 'Opleveringen' kun je raadplegen wanneer de eerste handtekening opgehaald is en hoe lang de doorlooptijd is tot aan de tweede handtekening.

Module Service & Onderhoud

Bij de reparaties is er een nieuw sub-type toegevoegd. Vanaf nu is ook ‘gevolgschade’ aan een reparatie te koppelen. Ook is het mogelijk om aangepaste garantietermijnen toe te voegen. Via het hoofdstuk beheer kunnen er instellingen uitgevoerd worden voor de garantietermijnen SWK, Woningborg en Bouwgarant. Deze instellingen kun je vervolgens via de project instellingen overnemen vanaf beheer.


Webinars

De afgelopen weken zijn er verschillende module specifieke webinars georganiseerd. De drie module specifieke webinars waren een groot succes en er staan nog twee webinars op de planning:

Donderdag 10 december 14:00 uur: Module Service & Onderhoud
Donderdag 17 december 14:00 uur: Module Renovatie

Actief met homeDNA, maar nog niet ingeschreven voor de module specifieke webinars Service & Onderhoud en Renovatie? Laat het ons dan weten via de bekende kanalen: helpdesk@homedna.nl of 010 – 450 63 56. Inschrijven kan nog. We zien je graag!

De volgende update staat in het nieuwe jaar gepland op dinsdag 12 januari. We houden je in het nieuwe jaar graag weer op de hoogte!