Relevante artikelen
Nieuws en updates
Digitaal? Dat hoeven we niet meer uit te leggen. 
21 april 2020

Digitaal? Dat hoeven we niet meer uit te leggen. 

Toen homeDNA in 2007 de markt op ging, moesten we nog vaak de voordelen van digitalisering uitleggen. Dat hoeft inmiddels niet meer! Waar bouwbedrijven nog wél tegenaan lopen, is het efficiënt werken met de digitale gegevens die er al zijn. 

Ga je digitaal? Dan graag integraal! 
Wij zien dat er nog met veel verschillende systemen wordt gewerkt in de bouw. De gegevensoverdracht die daaruit voortkomt is tijdrovend. Bovendien kan het leiden tot verlies van informatie. Hoe los je dit op? Zorg voor een integraal systeem, zoals homeDNA. Hierbij zijn de gegevens op één centrale plek inzichtelijk georganiseerd, waarbij alle betrokkenen bij een project eenvoudig met elkaar kunnen communiceren. Zo kun je gericht sturen op kwaliteit en faalkosten reduceren. Pas dan gaat digitalisering écht voor je organisatie als geheel werken. 

Onderaannemers 
We zien vaak dat er ook andere uitvoerenden betrokken zijn bij bouwprojecten, zoals onderaannemers. Door die partners een inlog te geven waarmee zij alleen toegang hebben tot wat voor hen relevant en bedoeld is, betrek je hen bij het proces. Je kunt dan meldingen aan hen doorsturen en toezien op een snelle afhandeling. Dat maakt het mogelijk om ook hun resultaten te evalueren en te verbeteren. 

Koppelen  
Houd er bij de keuze voor een systeem rekening mee dat het kan koppelen met andere software. Hierdoor kun je als organisaties bijvoorbeeld gebruik maken van jouw vertrouwde financiële systeem of planningspakket waarmee je graag werkt.