Relevante artikelen
Nieuws en updates
Eerste update van het jaar 2022
11 januari 2022

Eerste update van het jaar 2022

Ook in het nieuwe jaar zitten wij met de techniek niet stil! Er zijn weer mooie optimalisaties en functionaliteiten toegevoegd. Je leest er een aantal hieronder.

Taken bijhouden

Voor alle modules geldt dat je vanaf taken kunt bijhouden in homeDNA. Dit zodat iedere gebruiker voor zichzelf,  of voor een ander een lijstje kan samenstellen met verschillende taken die hij/zij niet moet vergeten. Hoe fijn is dat! Daarbij kun je na het aanmaken van een taak ook een bericht laten uitgaan, waardoor dit gelijk een fijne herinnering is.

Module Kopersbegeleiding
Afspraaklocaties
Het hoofdstuk ‘Afspraken’ is uitgebreid! Je kunt locaties aanmaken en koppelen aan je afspraak. Superfijn!
  • Afspraak locaties: hier zie je alle locaties die aangemaakt zijn. Degene die nog niet in gebruik zijn kunnen verwijderd worden.
  • Afspraak locatie toevoegen: tijdens het toevoegen van een locatie kun je ook kiezen of het een project specifieke locatie is of niet. De locatie kan niet meer als project specifiek aangegeven worden als deze al in een project is gekoppeld.

Module Bouwkwaliteit en Renovatie & Groot onderhoud
Het nieuwe hoofdstuk 'Standaard checklijst kopiëren' (Kwaliteit > Checklijsten) zorgt ervoor dat je meerdere checklijsten tegelijkertijd kunnen selecteren en opslaan. De vragen van de standaard checklijsten kun je alsnog aanpassen, omdat deze als een kopie worden opgeslagen. Let op! Dit betekent dat eventuele wijzigingen die op beheer voor deze checklijst uitgevoerd worden, in het project niet mee zullen wijzigen en vice versa.

Module Service & Onderhoud
Sub-vragen reparatie vragenpad
Het is vanaf nu mogelijk om sub-vragen binnen een onderwerp van het reparatie vragenpad beschikbaar of niet beschikbaar te maken. De basis instellingen worden hierbij nog steeds overgenomen vanuit het 'Standaard reparatie vragenpad' op beheer.

Werkzaamheden voorgesteld door klant goedgekeurd
Wanneer een klant via het woningdossier een afspraak die is voorgesteld, goedkeurt, dan kan er een standaard e-mail uitgaan naar de verantwoordelijke van de melding.

Benieuwd naar de update van december 2021? Je leest het hier: update december 2021.