Relevante artikelen
Nieuws en updates
Externe kopersbegeleiders actief met homeDNA
28 januari 2019

Externe kopersbegeleiders actief met homeDNA

De bouw draait op volle toeren. Woningen gaan nog steeds als warme broodjes over de toonbank en dat betekent hard werken voor de mensen in de ontwikkel-, bouw- en vastgoedsector. Regelmatig komen bedrijven handen te kort. Gekwalificeerd personeel is schaars en nieuwe medewerkers in dienst nemen dus lastig. Met homeDNA bieden we je de mogelijkheid om met hetzelfde aantal mensen meer te doen, gewoonweg door efficiënter te werken. Maar soms zijn extra handen toch echt nodig. Gelukkig zijn daar de adviesbureaus en consultants waar je beroep op kunt doen! De opdracht uitbesteden, het is de bouwbranche niet vreemd. Een verkoopmanager, uitvoerder of kopersbegeleider op inhuurbasis kan ontzettend veel druk op je onderneming wegnemen. Vooral voor kopersbegeleiding zien wij bij homeDNA een groeiend aantal. Wie zijn deze externe kopersbegeleiders en hoe is hun rol in het proces?

Een eigen inlog voor alleen de relevante en benodigde gegevens

Maak je gebruik van homeDNA, dan kun je externe partijen bij je proces betrekken door hen een eigen inlog te geven. Zij werken dan in hetzelfde systeem als jij, maar vanuit hun eigen rol. Ze kunnen de keuzelijst voor je beheren, bestellingen verwerken en de opdrachtbevestigingen laten ondertekenen en zien daarbij alleen de informatie die voor hen relevant en bedoeld is. Er is uitsluitend beschikbaar wat nodig is voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Je kunt per kopersbegeleider zelf bepalen wat die wekzaamheden zijn. Werkt een bureau voor meerdere klanten van homeDNA? Het is mogelijk om aparte inloggegevens te hanteren per opdrachtgever of de projecten te combineren in één inlog. Dan heeft een medewerker van een extern bureau met één account toegang tot alle projecten.

Onderdeel van jouw werkproces

Je betrekt een externe kopersbegeleider maximaal bij jouw werkproces. Bij onderdelen is terug te zien welke externe medewerker er acties heeft uitgevoerd. Op deze manier kun jij als opdrachtgever meekijken, controleren en eventueel bijspringen indien nodig. HomeDNA faciliteert vooral de samenwerking tussen jou en je consultant.

Diverse bureaus die al bekend zijn met homeDNA

Externe kopersbegeleiders die wij geregeld met homeDNA zien werken, zijn o.a. van TW3 uit Rottedam. Een creatief bureau en een duizendpoot als het gaat om de vastgoedsector. Het team wordt vooral ingeschakeld door ERA Contour en Janssen de Jong voor diverse projecten in het land, maar ook in eigen stad bij Stebru's De Groene Kaap. Janssen de Jong doet voor enkele projecten ook beroep op de service van Together Advies, de eenmanszaak van Jolien van den Heuvel. Zij weet zich moeiteloos aan te passen aan de werkwijze van haar opdrachtgever en helpt met haar ideeën ook regelmatig mee aan optimalisaties voor het systeem. VORM maakt voor enkele projecten gebruik van de diensten van Interplan Bouwsupport die hen laten bijdragen aan hun integrale aanpak. Beroep doen op externe bureaus hoeft dus geen invloed te hebben op jouw doorlopende werkwijze in homeDNA.

Altijd ondersteuning en service

Je bereidt jouw externe kopersbegeleiders voor met documentatie van homeDNA. Indien nodig zijn wij ook in te huren voor een training of extra begeleidingssessies. De helpdesk van homeDNA is voor vragen en uitleg ook altijd bereikbaar, ook voor jouw consultants, partners of onderaannemers.