Relevante artikelen
Nieuws en updates
Hoe homeDNA je helpt met het overbruggen van de bouwvakperiode
11 juli 2019

Hoe homeDNA je helpt met het overbruggen van de bouwvakperiode

Bijna bouwvak! Hè hè…. na een drukke periode viert de bouwsector straks in meer of mindere mate collectief vakantie. Toch werken steeds meer aannemers en ontwikkelaars op een lager pitje door tijdens deze periode. Of je nu bij de groep hoort die collectief de deuren sluit of met een lagere bezetting doorwerkt: in beide gevallen kan homeDNA je helpen om optimaal voor te bereiden. 


Zorg voor goede informatie voor de woonconsument  


Een woningdossier voor kopers of bewoners staat altijd aan. Daarmee impliceer je ook dat je altijd bereikbaar bent. Juist in de zomervakantie besteden klanten wellicht meer aandacht aan hun eigen woning of de voorbereiding van hun nieuwbouwwoning. Ga je inderdaad met het hele team de deur uit, zorg dan dat je consumenten daar bijtijds en helder over informeert. Bijvoorbeeld door middel van een nieuwsbrief in combinatie met een zomergroet, een melding in het woningdossier of zelfs een pushbericht via de Mijn Huis App. Geef duidelijk aan wanneer het werk stil ligt én wanneer het weer opgepakt gaat worden. Of verwijs naar een contactpersoon die in spoedgevallen bereikbaar is. Dit is des te belangrijker wanneer het om bewoners van reeds opgeleverde woningen gaat. Een goede instructie ten aanzien van het melden van reparatieverzoeken zorgt ervoor dat klanten weten wat zij kunnen verwachten in deze periode, en dat spoedeisende knelpunten niet blijven liggen. 


Houd - als je dat wilt - een oogje in het zeil 


Inloggen in homeDNA kan overal en altijd. Ben jij één van de thuisblijvers op kantoor, bijvoorbeeld voor de serviceafdeling? Je zet meldingen net zo makkelijk door vanaf het terras! 

Of wil je tijdens je vakantie toch af en toe op de hoogte blijven van bestellingen van kopers of de stand van de verkoop in een project, maar hier niet teveel tijd aan besteden? Stel dan vooraf je persoonlijke dashboard in. Dan zie je in één oogopslag wat de ontwikkelingen zijn. Liever even helemaal offline? Daar kunnen wij ons ook alles bij voorstellen. In dat geval zorgt het dashboard ervoor dat je na je vakantie weer ontspannen en met goed overzicht kunt inhaken. 


Of je nu thuis blijft of er even tussenuit gaat: wij wensen je alvast een geweldige zomer toe.