Relevante artikelen
Nieuws en updates
In het zonnetje: De Binnenhaven en De Beeldhouwer van NewBouw BV
18 juni 2019

In het zonnetje: De Binnenhaven en De Beeldhouwer van NewBouw BV

In onze blogs en nieuwsberichten vertellen we regelmatig over ons systeem en de wijze waarop wij een prettig werkproces voor alle betrokkenen willen faciliteren. Want uiteindelijk gaat het daar natuurlijk om: dat een project efficiënt en klantvriendelijk verloopt voor onze gebruikers, hun partners en natuurlijk de woonconsument. In deze nieuwe blogserie zetten we juist de projecten van onze gebruikers graag in het zonnetje. Commercieel manager Naomi van der Pol van NewBouw BV reageerde enthousiast op onze oproep, en daarom bijt NewBouw het spits af in deze rubriek.

Over NewBouw BV

NewBouw BV heeft keuzevrijheid en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Sterker nog, zelf omschrijven zij dit als hun core business. Het online woningdossier helpt hen bij het structureren van de keuzeprocessen en het contact met de klant. Eén van de mooie projecten waar zij de afgelopen periode aan werkten, was het bijzondere transformatieproject De Beeldhouwer.

Oud wordt nieuw: wonen om van te “houwen”: De Beeldhouwer in Hoorn


De Beeldhouwer komt tot stand in het oude Belastingkantoor van Hoorn. Momenteel wordt Fase II getransformeerd; 83 verrassend betaalbare appartementen voor verschillende doelgroepen, zoals starters, senioren en singles. Fase I bestond uit 49 appartementen. Geïnteresseerden konden kiezen uit negen verschillende appartement-typen en hadden daarnaast ruime keuzemogelijkheden op het gebied van de afwerking. Inmiddels is de realisatie in volle gang en zijn de enthousiaste aankomende bewoners al een aantal keer wezen kijken. Naar verwachting wordt het project in het derde kwartaal 2019 opgeleverd.

De Binnenhaven in IJmuiden: fijn wonen achter de duinen

 
In IJmuiden realiseert NewBouw de laatste fase van nieuwbouwproject De Binnenhaven, in opdracht van Synchroon. Deze fase bestaat uit 50 aantrekkelijke carréwoningen achter de duinen, tussen de Appelboomstraat en Velserduinweg. De kopers hadden in dit project ook veel keuzemogelijkheden ten aanzien van de ruwbouw, zoals het aanleggen van een dakterras of een uitbouw aan de achtergevel. Binnenkort worden de eerste woningen opgeleverd. 

Voor deze projecten, en een groot aantal andere projecten van NewBouw, werd het kopersbegeleidingsproces gestroomlijnd met behulp van het woningdossier. Na oplevering maken zij gebruik van de module Service & Onderhoud. Binnenkort gaan zij ook met onze Bouwkwaliteit App aan de slag.

Ben je gebruiker van homeDNA en zie je ook graag één of meerdere projecten uitgelicht in onze rubriek? Mail ons even, dan nemen wij contact met je op. Ben je nog geen gebruiker van homeDNA, maar wil je zelf ervaren hoe een integraal systeem of een bepaalde module jouw organisatie kan helpen met het structureren van de werkzaamheden? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking, wij komen graag bij je langs.