Relevante artikelen
Nieuws en updates
Intuïtieve nieuwe functionaliteiten in alle modules
17 augustus 2016

Intuïtieve nieuwe functionaliteiten in alle modules

Terwijl een groot aantal van onze gebruikers nog van een welverdiende vakantie genoot, heeft homeDNA niet stil gezeten. In deze augustus update zijn er weer een aantal kleine en grote wijzigingen doorgevoerd. Graag geven wij even een overzicht van de nieuwe functionaliteiten en optimalisaties die het werken met homeDNA nog prettiger en intuïtiever maken. Veel van deze functionaliteiten zijn geïnspireerd door de ervaringen en wensen van onze gebruikers. Het feit dat homeDNA door steeds meer partijen en gebruikers wordt toegepast, zorgt voor nog meer waardevolle input om het systeem voortdurend te kunnen actualiseren.

Voor alle modules 

  • Kopers/huurders in een project zijn nu in één muisklik op te roepen en ook direct aan een adresgroep toe te voegen.
  • Per blok kan vanaf nu worden ingesteld wie de contactpersoon voor e-mail vanuit de woningdossiers van de klant is. Handig om zo als team het werk te verdelen of wanneer het ene blok zich in een andere fase bevindt dan het andere.
  • Legitimatiebewijzen en gegevens zijn nu nog eenvoudiger op te roepen via het klantdossier.
  • Nieuwsbrieven en e-mails kunnen nu geagendeerd worden en op een vooraf ingestelde datum worden verzonden. 

Kopersbegeleiding

Het is nu mogelijk een uitgebreide omschrijving aan een product categorie toe te voegen. Deze omschrijving kan getoond worden op de definitieve bestellijst. Dit zorgt voor extra duidelijkheid en informatie naar de klant toe bij opdrachtbevestigingen.

  • Toevoegen van producten aan de bestellijst is nu nog eenvoudiger door een zoekfilter. Filteren op woonlaag en ruimte was al mogelijk.
  • Kopersbegeleiders kunnen nu een maximum stellen aan het aantal producten dat besteld wordt per ruimte, bijvoorbeeld het aantal stopcontacten of deuren. Dit voorkomt misverstanden en zorgt ervoor dat klanten geen onjuiste bestellingen kunnen doen.
  • Maatwerkproducten en producten voor de gehele woning staan, voor een beter overzicht, gescheiden weergegeven bij het toevoegen van producten aan de bestellijst.

Service & Onderhoud

  •  Een aantal van de cirkeldiagrammen zijn vervangen door staafdiagrammen. Daardoor zijn ze beter leesbaar bij grotere hoeveelheden data. Ook kan er uitgebreider gesorteerd worden op stabucode. 

Verkoop

Er kan nu nog uitgebreidere informatie worden toegevoegd aan de woninggegevens zoals een beschrijving van de indeling van de woning, stimuleringsregelingen en de eigendomsvorm van de grond. Ook zijn er meer velden gekomen voor overkoepelende gegevens die voor alle bouwnummers gelden, zoals het garantieinstituut en het nummer planaanmelding.

Ook zijn er aantal geheel nieuwe ontwikkelingen die wij in de komende periode apart zullen toelichten. Half september vindt er weer een nieuwe reguliere update plaats.