Relevante artikelen
Nieuws en updates
Laatste update van het jaar
14 december 2021

Laatste update van het jaar

Met de feestdagen voor de deur is dit alweer de laatste update van 2021. Ook in deze update zijn er in verschillende modules uitbreidingen en verbeteringen doorgevoerd.

Module Verkoop
Vraagtype enquête: digitaal informeren
Het is al mogelijk om bij de klanten aan te geven of zij digitaal geïnformeerd willen worden. Vanaf nu kan dit ook al in de enquête ingevuld worden. Super handig en daarbij heb je de mogelijkheid om de vraag te koppelen aan de klantgegevens.

Module Kopersbegeleiding en Renovatie & Groot onderhoud
Nieuw hoofdstuk woningdossier! 'Ondertekenen'
Vanaf nu zien kopers losse ondertekningen terug in hun woningdossier. Ze zien netjes de datum wanneer het aangeboden is, om welk document het gaat, het onderwerp en de status van de ondertekening. Zo hebben de kopers goed zicht op alle ondertekeningen.

Bestelling in één keer definitief
Vanaf nu zetten kopers- en bewonersbegeleiders de bestelling in één keer definitief. Dit hoeft dus niet meer per regel.

Module Bouwkwaliteit
Rappel 'Herinnering aankomende uitvoerdatum checklijst'
Het is nu ook mogelijk om bij de rappel 'Herinnering aankomende uitvoerdatum checklijst' uitvoerders en leveranciers te kiezen die aan het desbetreffende project gekoppeld zijn.

Rappel 'Afgeronde checklijst'
De rappel 'Afgeronde checklijst' wordt al door flink wat gebruikers ingezet en is nu ook mogelijk voor de klant. Met een zelf gekozen e-mail die op beheer of projectniveau is aangemaakt, kun je uit laten gaan richting de klant.

Update-dagen 2022
Het jaar 2021 zit er bijna op en over een aantal weken start de winterbouwvak al. In en na de vakantieperiode ontwikkelen wij gewoon door en staan er al diverse plannen op de agenda. De updates van homeDNA vinden in de eerste helft van volgend jaar plaats op iedere tweede dinsdag van de maand.

Agenda 2022
De updates zijn op de volgende data:

  • Dinsdag 11 januari 2022
  • Dinsdag 8 februari 2022
  • Dinsdag 8 maart 2022
  • Dinsdag 12 april 2022
  • Dinsdag 10 mei 2022
  • Dinsdag 14 juni 2022
Na iedere update ontvangen onze gebruikers van ons een nieuwsbrief met daarin de optimalisaties en veranderingen aan het systeem.

Benieuwd naar de update van november? Dat lees je hier: Update november 2021.