Relevante artikelen
Nieuws en updates
Motivational Monday met Eileen
14 mei 2018

Motivational Monday met Eileen

In deze editie van Motivational Monday is het opnieuw de beurt aan Eileen van Galen. In haar vorige column vertelde ze over het belang van de samenwerking met onze gebruikers, want onder andere hun ideeën en ervaringen liggen immers ten grondslag aan nieuwe ontwikkelingen van homeDNA. Met regelmaat gaat ze bij ervaren en nieuwe gebruikers langs om naar hun bevindingen en behoeften te luisteren en vertaalt ze deze, soms samen met hen, naar handzame functionaliteiten. Dit doet ze altijd met veel enthousiasme, want alleen door te houden van wat je doet, kun je volgens haar écht succes maken.

Haar quote:

The only way to do great work is to love what you do - Steve Jobs


Eileen: Vaak krijg ik tijdens een implementatie of ontwikkelsessie van onze gebruikers te horen dat ik enthousiast ben. Zelf ben ik mij daar ook van bewust. Ik ervaar plezier in het werk dat ik doe. Ik hou ervan om met mensen te werken, inzichten te delen en samen te kijken naar mogelijkheden om nieuwe dingen te maken. Mijn enthousiasme komt dan vanzelf naar boven. Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen, probeer ik altijd eerst achter het werkproces van de gebruiker te komen. Als het naderhand is gelukt om een mooie tool te introduceren of app te lanceren/optimaliseren die echt van meerwaarde is, dan geeft mij dit ontzettend veel voldoening en energie. Als ik tevreden ben met het resultaat, dan komt de rest vanzelf.

Plezier is de sleutel

Ik heb gemerkt dat een optimistische en open houding naar anderen een positieve uitwerking heeft. Energie kun je overdragen. Als je er in een team uiteindelijk allemaal voor gaat, haal je het beste in elkaar naar boven, vul je elkaar aan waar nodig en dat kan soms tot ontzettend gave ideeën leiden. Plezier hebben in wat je doet, of passie voor je vak, is de sleutel tot succes.

Van elkaar leren

In de tijd dat ik bij homeDNA werk, heb ik al diverse app's en functionaliteiten mogen ontwikkelen. Ik ben heel trots op wat we tot nu toe met iedereen hebben neergezet. Zowel met het team van homeDNA als onze betrokken gebruikers. We zitten in de lift. Mijn enthousiasme probeer ik over te brengen op nieuwe gebruikers van ons systeem, om ook hun ervaringen te inventariseren en van elkaar te leren. Hoe meer deelnemers, hoe meer visies, hoe beter het eindproduct uiteindelijk wordt.

  Eileen van Galen
  Implementatie en ontwikkeling