Relevante artikelen
Nieuws en updates
Terugblik Bouwbeurs 2017 en vooruitblik Bouwbeurs 2019
22 februari 2018

Terugblik Bouwbeurs 2017 en vooruitblik Bouwbeurs 2019

Een jaar geleden was homeDNA aanwezig op de Bouwbeurs 2017. Dit tweejaarlijkse evenement werd gehouden in het hallencomplex van de Jaarbeurs in Utrecht. Bijna 75.000 mensen bezochten vanaf 6 februari tot en met 10 februari dit event voor de bouwbranche in Nederland én daarbuiten. Zelf waren wij met een eigen stand vertegenwoordigd op het ICT-plein.

Terugblik

Op de eerste plaats bood de Bouwbeurs volop gelegenheid tot een informele en laagdrempelige ontmoeting met nieuwe geïnteresseerden. Naast dat wij in deze setting heel snel iets van ons systeem konden laten zien aan bezoekers, was het ook heel prettig om van gedachten te wisselen over ontwikkelingen op Bouw & ICT gebied in het algemeen. Specifieke uitdagingen van onze bezoekers en hun organisaties kwamen regelmatig aan de orde in onze gesprekken. Verder was de Bouwbeurs uiteraard ook een aanleiding voor een gezellig samenzijn met bestaande relaties en gebruikers, en het opdoen van nieuwe inspiratie en kennis. De Bouwbeurs was voor ons eveneens een uitstekend moment om onze nieuwe huisstijl te presenteren, waar wij veel enthousiaste reacties op kregen. Onze aanwezigheid heeft naar ons idee zeker bijgedragen aan onze naamsbekendheid en het leggen van leuke, nieuwe contacten. Wij zijn dus achter de schermen alweer druk aan het overleggen en brainstormen over onze aanwezigheid en een eventuele nieuwe stand volgend jaar op de Bouwbeurs 2019. De Bouwbeurs 2019 wordt gehouden van 4 februari tot en met 8 februari 2019, wederom in de Jaarbeurs.

Whitepapers

Ter gelegenheid van de Bouwbeurs 2017 hadden wij diverse informatieve whitepapers samengesteld. Deze zijn nog steeds via de volgende links op te vragen: 

Van gedachten wisselen over hoe wij kunnen bijdragen aan de kwaliteit van jouw projecten? Of wil je de voordelen van ons online woningdossier direct ervaren? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een demo en/of presentatie. Snel starten met een eigen project is altijd mogelijk; wij helpen graag en intensief bij de implementatie.