Relevante artikelen
Nieuws en updates
Tijd besparen? Laat het de afsprakentool regelen
22 oktober 2019

Tijd besparen? Laat het de afsprakentool regelen

Waarschijnlijk ken je onze afsprakentool al, waarmee je afspraken kunt vormgeven in homeDNA. Je geeft hierbij als kopersbegeleider verschillende tijden aan in het woningdossier. Kopers kunnen hieruit zelf een moment kiezen dat hen het beste uitkomt: makkelijk voor beide partijen. Dat scheelt al een hoop bel- en regelwerk als je veel kopersgesprekken in moet plannen!

Hoe werkt het 
Jij bepaalt uit welke afspraakmogelijkheden er gekozen kan worden, door het invoeren van de dagen, tijdstippen en de duur van de afspraken. Iedere klant krijgt hierdoor in het woningdossier een agenda te zien met daarin de blokken waarvoor hij/zij kan kiezen. Afspraakopties die al vergeven of in het verleden zijn, blijven inzichtelijk, maar zijn niet meer te kiezen. Ook kunnen afspraakopties die in een te korte periode in de toekomst vallen, bijvoorbeeld dezelfde middag nog of de volgende dag, optioneel niet meer beschikbaar worden gesteld.

Gebruik jij de tool al voor warme opnames?
Maar wist je dat je de afsprakentool ook heel goed kunt gebruiken voor bijvoorbeeld warme opnames tijdens de renovatie? Dan kan de uitvoerder plannen wanneer hij/zij bij een huurder langskomt. Aan de andere kant kun je ervoor zorgen dat meerdere kopers of huurders in dezelfde afspraak kunnen plannen: Dit wordt gebruikt bij een inloopmoment in een modelwoning wanneer kopers of huurders bijvoorbeeld een kleur mogen kiezen voor de keukenkastjes. Bij zo'n gelegenheid kunnen ze prima met meerdere kopers of huurders tegelijk komen kijken.