Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update april
14 april 2020

Update april

Module Renovatie & Groot onderhoud
Vanaf nu is het mogelijk om de tweede handtekening van oplevering op afstand op te halen. Deze handtekening wordt door de klant in zijn woningdossier gezet. Verder kun je nu meerdere plattegronden in één keer toevoegen aan blokken en bouwnummers. 

Module Service & Onderhoud
Je kunt klanten nu gemakkelijk laten verhuizen naar het bouwnummer adres. Bij 'Klantgegevens aanpassen' hebben we hiervoor een nieuwe actie toegevoegd. Verder is het nu mogelijk om een `schadeveroorzaker' te koppelen aan een reparatieverzoek. En als er werkzaamheden doorgezet worden naar een verantwoordelijke, kun je er voor kiezen ook een e-mail naar de klant uit te laten gaan.

Module Bouwkwaliteit
Ook hier hebben we de mogelijkheid toegevoegd om de tweede handtekening van oplevering op afstand op te halen. Deze handtekening wordt door de klant in zijn woningdossier gezet. Verder kun je nu meerdere plattegronden in één keer toevoegen aan blokken en bouwnummers. 

Module Kopersbegeleiding
Op de PDF van de opdrachtbevestiging is een 'ondertekend op' datum toegevoegd, waardoor een koper weet welke opties er nieuw aangeboden worden en welke al ondertekend zijn. Ook in het bestellingenoverzicht tonen we wanneer er voor het laatst ondertekend is. Handig: Wanneer je een optie bekijkt in de bestelling van een bouwnummer, wordt vanaf nu ook de sluitingsdatum getoond.

Module Verkoop
De hoofdstukken voor het woningdossier voor belangstellenden is flink uitgebreid met informatie zoals woninginformatie, de projectlocatie, nieuwsbrieven en relevante links. Je bepaalt zelf welke informatie je hiervan wilt delen. Verder is ook de kavelkaart uitgebreid met de mogelijkheid om vier afbeeldingen te uploaden. Deze wordt per project ge-upload. Op deze manier is het bijvoorbeeld mogelijk om meerdere aanzichten van een bouwnummer in te tekenen of verschillende fases aan te geven.