Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update april
13 april 2021

Update april

De maandelijkse update is weer succesvol uitgevoerd en we lichten graag een paar punten toe!

Het komt  wel eens voor dat klanten een nieuwsbrief nog niet hadden mogen ontvangen. Voor alle modules geldt nu dat je reeds verstuurde nieuwsbrieven kunt archiveren. Deze zijn dan niet meer zichtbaar in het woningdossier van de klant.

Module Verkoop

Is er een makelaar of showroom aan de klant gekoppeld, dan kunnen zij nu ook gekozen worden als contactpersoon van een nieuwe e-mail. Je kunt er na loop van tijd ook voor kiezen om de contactpersoon uit te zetten. 

Er is een WordPress plug-in beschikbaar voor de kavelkaart! De kavelkaart stuurt real-time verkoopstanden door vanuit homeDNA en is zichbaar op de gekoppelde projectwebsite. Neem voor meer informatie contact op met de Supportdesk van homeDNA.

Module Kopersbegeleiding
Vanaf nu is het mogelijk om aan te geven of een optie al toegevoegd is op de tekening. De kolom-optie 'Op tekening' geeft je daarbij een handig overzicht van alle opties. Let op! Bij het wijzigen van ondertekende bestelregels dien je de opdrachtbevestiging opnieuw te laten ondertekenen. 

Module Bouwkwaliteit
Maak jij al optimaal gebruik van de module Bouwkwaliteit? Per 1 januari 2022 krijgen alle bouwbedrijven te maken met de Wet Kwaliteitsborging (WKB). In dit kader moet je onder meer informatie bijhouden over het voldoen aan kwaliteitseisen. Met de Bouwkwaliteit App met checklijst- en meldingsfuncties bouw je een deel van het as-built dossier en een compleet consumentendossier op. Benieuwd hoe dit precies zit? Klik hieronder om de artikelen te bekijken!
Artikel 1: Maak het jezelf makkelijk met checklijsten.

Artikel 2: Makkelijk en snel kwaliteitsmeldingen maken en doorzetten.

Module Service & Onderhoud

Het 'Reparatie vragenpad' heeft er een mooie functie bij! Vanaf nu knnen er ook bijlagen aan de vragen worden toegevoegd. Denk hierbij aan een handleiding die klanten kunnen raadplegen. Ook kun je vanaf nu bij een inspectie twee uitvoerders als verantwoordelijke instellen.

Module Renovatie & Onderhoud

Verzonden e-mail die worden verstuurd vanuit de 'Afsprakentool' worden vanaf nu ook bijgehouden bij de verzonden e-mails onder het hoofdstuk 'Postvak In'.

De volgende update staat gepland op dinsdag 11 mei. We houden je dan graag weer op de hoogte!