Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update augustus
13 augustus 2020

Update augustus

Nu de meesten nog genieten van een welverdiende bouwvak, zitten wij alweer flink aan de koffie! Gedurende de tropische hitte die al een tijdje aan de gang is, zijn we volle bak aan de slag gegaan met de update van augustus. Tijdens de update zijn we er altijd vroeg bij en kan een lekker kopje van ons nieuwe koffieapparaat dan ook niet missen.

Voor alle modules geldt dat nieuwsbrieven na het verzenden, binnen vijf minuten geannuleerd kunnen worden. Het komt namelijk wel is voor dat een nieuwsbrief naar te veel personen verstuurd wordt.

Kopersbegeleiding
Wij koppelen met Saproma! Keuze voor het sanitair en tegelwerk worden via een online tool gemaakt en vervolgens wordt de offerte automatisch in de bestellijst van de koper in homeDNA geplaatst. Daarnaast is het overnemen van producten uit de moederlijst verbeterd. Zo kun je zoeken naar producten in de lijst, is de productcategorie zichtbaar en wordt de commerciële omschrijving getoond.

Modules Bouwkwaliteit en Renovatie & Groot onderhoud
Je kunt nu zien hoeveel procent van - het door jou ingestelde aantal checklijsten - afgerond zijn. Ook bepaal je per checklijst of meerdere leveranciers een checklijst mogen invullen. Dit houdt in dat leverancier A een eerste deel kan invullen en het concept aangevuld kan worden door leverancier B.

Module Service & Onderhoud
Voor de module Service & Onderhoud worden uitgevoerde werkzaamheden die via het web gereed zijn gemeld, ook op de PDF van de werkbon getoond. Daarnaast zijn afbeeldingen die toegevoegd zijn aan een notitie ook zichtbaar op de PDF van de werkbon. Ook is het vanaf nu mogelijk om per bouwnummer een eigen PDF van de meterkastlijst te uploaden, indien deze nog niet automatisch beschikbaar is door de Kopersbegeleiding module van homeDNA. Deze kun je bij elk reparatieverzoek raadplegen.

Wij zijn blij dat we weer leuke en handige elementen hebben kunnen toevoegen aan het systeem! Meer weten over deze functies of andere vragen over homeDNA? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.