Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update augustus
10 augustus 2021

Update augustus

Ook tijdens de bouwvak gaat het updaten van het systeem door en zit ons team van ontwikkelaars en het supportteam niet stil! Er is weer hard gewerkt, zodat onze gebruikers in diverse modules weer prettig aan de slag kunnen.
We zetten hier graag enkele nieuwe en gewijzigde functies nog even op een rij.

Voor alle modules geldt:
Actie 'Adresgegevens naar bouwnummeradres' geautomatiseerd
De handige functie 'Adresgegevens naar bouwnummeradres' is al een veelgebruikte functie waar je in één keer het bouwnummeradres naar de klant kunt overzetten. Dit is vanaf nu geautomatiseerd! Dit zodra het veld 'Bouwnummers adres overnemen' op 'Tijdens oplevering' is gezet en het bouwnummer de status 'Geleverd bij notaris' is. 

Module Bouwkwaliteit en Renovatie & Groot onderhoud
E-mail 'Niet akkoord' met een opleverpunt

Bij een kwaliteitsmelding met het moment 'Oplevering' heeft de koper de mogelijkheid om 'Akkoord' of 'Niet akkoord' te melden, wanneer de status van de melding uitgevoerd is. Wanneer de koper niet akkoord is gaat er een bericht uit naar de melder van de melding en de 'Uitvoerder Realisatie' die bij het project staat ingesteld.

Behandelaar opleverpunten e-mail
Mocht een koper vragen hebben over een opleverpunt en hier een e-mail over willen sturen, dan kunnen zij vanaf nu de 'Behandelaar opleverpunten' kiezen. Dit is de gebruiker die ook als 'Uitvoerder realisatie' staat ingevoerd. 

Module Service & Onderhoud
Reparatie vragenpad
Om veelvoorkomende vragen sneller te kunnen beantwoorden en af te handelen, kan er al een 'Reparatie vragenpad' worden ingesteld. Dit maakt het mogelijk om gedetailleerde en gerichte vragen te stellen naar de aard van de melding, en wellicht direct een oplossing te bieden. Vanaf nu kun je per project via het hoofdstuk 'Reparatie vragenpad' een sub-vraag met alle vragen die daaronder vallen, uitzetten.

De eerstvolgende update staat gepland op dinsdag 14 september. We houden je dan graag weer op de hoogte!
Benieuwd naar de update van juli? Lees het hier.