Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update augustus 2019
13 augustus 2019

Update augustus 2019

Ons team van ontwikkelaars en het supportteam heeft tijdens de bouwvakweken zeker niet stilgezeten. Er is op alle fronten keihard gewerkt, waardoor er in alle modules wijzigingen zijn doorgevoerd. Met de nieuwe functies in de diverse modules kan je als gebruiker straks weer prettig aan de slag. Onze gebruikers hebben zoals gewoonlijk weer uitleg met links naar onze online handleiding ontvangen. We zetten hier graag enkele nieuwe en gewijzigde functies nog even op een rij. 


Financieel inzicht bij de module Verkoop 

Het dashboard in de module verkoop geeft vanaf nu desgewenst ook het percentage verkochte woningen weer, en wat dit in financiële zin betekent qua opbrengst. Bovendien kun je de stand van afgelopen week vergelijken met de stand van de voorgaande week. 


Meer vrijheid en overzicht bij Kopersbegeleiding 

Even snel de binnengekomen mail scannen of de contactmomenten bekijken die er tijdens je afwezigheid zijn geweest? Vanaf nu kun je zonder te openen ook de inhoud van ontvangen en verzonden mails bekijken via een zogenaamde mouse-over: door op het onderwerp van een mail te gaan staan. Daarnaast is het vanaf nu mogelijk om, naast de drie bestaande sluitingsdata voor ruwbouw, afbouw en extern, twee eigen sluitingsdata aan te maken. Op deze manier kun je het bestelproces voor de koper inrichten op een manier die perfect aansluit bij de processen van je organisatie. 


Gebruiksgemak bij Bouwkwaliteit en Renovatie & Onderhoud 

Een belangrijk onderdeel van de module Bouwkwaliteit en de module Renovatie & Onderhoud is de checklijstfunctie. Vanaf nu kun je ook van reeds ingevulde checklijsten het onderwerp nog aanpassen ter verhelding. Ook zoek je eenvoudiger in de checklijsten via een nieuwe multi-selectfilter en download je eenvoudig checklijsten uit meerdere categorieen in één keer. Bovendien navigeer je vanaf nu nog makkelijker via de meldingen naar formulieren, checklijsten en klantgegevens. 


Efficiënt werken bij Service & Onderhoud 

In deze update zijn de kolomopties voor Service & Onderhoud uitgebreid. Zo kun je vanaf nu instellen dat je in het overzicht ook direct ziet in welke ruimte een defect zich bevindt, en kun je bij klantgegevens de opleverdatum weergeven. Ook het filteren op één of meerdere bedrijven is vanaf nu mogelijk. Verder is de ketenanalyse visueel verbeterd en ook qua snelheid geoptimaliseerd. 


In september is er uiteraard weer een update! Ben je gebruiker van homeDNA en heb je vragen naar aanleiding van de gewijzigde en uitgebreide functies? Neem dan contact op met ons support-team. Voor meer informatie over het starten met homeDNA, bel of mail ons gerust. We maken graag kennis met jou en je organisatie tijdens een geheel vrijblijvend gesprek.