Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update Februari
09 februari 2021

Update Februari

Vanochtend waren wij er weer vroeg bij om de update van februari te verzorgen. Deze update bevat gloednieuwe hoofdstukken en een nieuwe showroom koppeling!


Module Kopersbegeleiding

Het ‘Kijkmoment’ is nieuw toegevoegd in het woningdossier van de kopers. Het kijkmoment biedt kopers de mogelijkheid om op de dag van het kijkmoment in hun woning, meldingen toe te voegen via het woningdossier. Deze meldingen worden vervolgens door de uitvoerder behandeld en kunnen gefilterd worden via het hoofdstuk Kwaliteit of in de Bouwkwaliteit App.

De Vries Trappen is onze nieuwste koppeling! Middels deze koppeling kunnen kopers via het online woningdossier inloggen in het portaal van De Vries Trappen en kunnen zij hun bestelling compleet maken. De bestelling komt vervolgens als product in homeDNA aan, met daarbij de bestelling als bijlage.

 

Module Bouwkwaliteit en Renovatie & Groot onderhoud
Met het nieuwe sub-hoofdstuk ‘Plattegronden’ kun je de meldingen bekijken op de plattegrond die tijdens het invullen van een checklijst gemaakt zijn. Ook kun je nu het totaal aantal meldingen bekijken op een plattegrond. Door middel van het gebruik van een filter kun je een blok of bouwnummer kiezen en het gewenste moment.

 

Module Service & Onderhoud
Het hoofdstuk ‘Onderhoudstermijn’ is ook nieuw toegevoegd en geeft een overzicht van alle opleverpunten en reparatieverzoeken binnen de onderhoudstermijn. Door middel van het gebruik van de filter kun je de gewenste resultaten bekijken.

 

De volgende update staat gepland op 9 maart 2021. We houden je dan graag weer op de hoogte!