Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update februari 2020
11 februari 2020

Update februari 2020

Module Verkoop 
Het importeren van bouwnummers is verbeterd. 
Er is een nieuw dashboard beschikbaar: Email labels. Hier zie je een taartdiagram van de door jouw labelde emails. Zo weet je precies waar de prio's zitten. 

Module Kopersbegeleiding
Er was al een visuele tijdlijn beschikbaar van de planning. Daar hebben we de voorschouw- en oplevertijden aan toegevoegd. Dit geeft nog meer overzicht. 
Verder hebben we een koppeling gemaakt met de digitale showroomsoftware van Visoft. Dat is makkelijk voor de koper, want deze kan nu via het woningdossier naar de virtuele badkamer kijken. 

Module Bouwkwaliteit
Bij de rappel 'Aankomende afspraak' kun je vanaf nu ook een automatisch bericht uit laten gaan voor de naderende 'voorschouw-datum', 'opleverdatum' en 'onderhoudstermijn'.

Module Service & Onderhoud 
We hebben de status ‘In bestelling’ gewijzigd naar ‘In afwachting van’. Dit betekent dat je kunt aangeven waarop je wacht en vanaf welke datum er verwacht wordt dat het verzoek vervolgd gaat worden. Na het verstrijken van de datum gaat er een reminder e-mail uit. Handig!
Ook hebben we de lopende, afgeronde én afgewezen meldingen van het hoofdstuk reparaties en service beheer weer samengevoegd tot één overzichtelijk hoofdstuk.

Module Renovatie & Groot onderhoud
Ook hier is het importeren van bouwnummers verbeterd en heb je het nieuwe dashboard met email labels beschikbaar.