Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update januari 2020
21 januari 2020

Update januari 2020

Ook in 2020 verbeteren we onze dienstverlening continu. Daar hebben we deze maand al een begin mee gemaakt. Lees mee welke veranderingen hebben plaatsgevonden aan de modules van homeDNA.

Overzichtelijkere doorlooptijden
We hebben de module Service en Onderhoud nog makkelijker gemaakt met een verbeterde rapportage 'Doorlooptijden'. Er zijn handige kolom-opties en verschillende filtermogelijkheden toegevoegd. Je kunt bijvoorbeeld filteren op spoedmeldingen, type koop of huur woningen en op het stabu van bepaald bedrijf wat is gekoppeld aan een reparatieverzoek.

Handige nieuwigheidjes
In zowel de module Kopersbegeleiding als in de module Renovatie & Groot onderhoud is het nu mogelijk om een bestaande afspraak van de afsprakentool te kopiëren. Hierbij worden de algemene gegevens en de afspraakmogelijkheden gewoon overgenomen. Verder is het vanaf nu mogelijk om een einddatum aan de enquêtes mee te geven voor onder andere in het woningdossier. Na deze datum is het niet meer mogelijk om de enquête in te vullen. Dit geldt ook voor de module Verkoop.

Check je checklijst
De opzet van de checklijsten is veranderd in homeDNA. Vanaf nu kunnen standaard checklijsten alleen op beheer toegevoegd worden en is het mogelijk deze per project te koppelen. Hoe dit vanaf nu precies werkt lees je in de online handleiding.