Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update juli
15 juli 2020

Update juli

HomeDNA streeft ernaar dat de software actueel is en maakt het deze maand wederom waar. Vandaag heeft onze maandelijkse update plaatsgevonden en zijn er aan alle modules weer handige functionaliteiten toegevoegd. Hieronder behandelen we een selectie van de verbeteringen!

Module Kopersbegeleiding
Stel vanaf nu een algemene tekst in op de PDF van de opdrachtbevestiging. Denk aan de voorwaarden of een algemene uitleg over de koperskeuzes. Naast dat deze algemene tekst te zien is op de opdrachtbevestiging, is het ook weergegeven in het Woningdossier.

Ook kun je bij bestellingen de gekoppelde klantlabels zien. Zo specificeer je het bestelproces beter, breng je meer structuur voor jezelf aan en weet je precies wat voor acties er nog lopen.

Module Bouwkwaliteit
Voor wie het nog niet wist is de nieuwe Bouwkwaliteit App beschikbaar! Met de nieuwe Bouwkwaliteit App zijn er technische verbeteringen doorgevoerd, kun je zoeken in je meldingen en is het mogelijk om per project te synchroniseren. Dit scheelt erg veel tijd om alle gegevens in te laden.

Daarnaast zijn er nog meer nieuwe functionaliteiten, zodat de checklijsten gemakkelijker ingevuld kunnen worden. Eén ding is zeker: De verbeterde Bouwkwaliteit App bespaart weer tijd en maakt het gemakkelijker met invoeren!

Module Service en Onderhoud
Vanaf nu kun je bij het ‘Service Dashboard’ filteren op het gewenste type reparatie. Dit betekent dat je in kunt zoomen op één specifiek onderdeel binnen de module. Het hele dashboard zal dan ook automatisch de gekozen status updaten.

Naast dat de Bouwkwaliteit App technisch verbeterd is, hebben we ook voor de onderaannemers goed nieuws: de Leveranciers App is geüpdatet voor de modules Bouwkwaliteit en Service & Onderhoud. Wij, homeDNA, blijven doorgaan met het optimaliseren van de software!