Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update juni
15 juni 2020

Update juni

Module Kopersbegeleiding
Stel vanaf nu in voor welke bouwnummers een gebruiker toegang mag hebben. Dit is handig wanneer het project onder meerdere makelaars, of bijvoorbeeld complexbeheerders, verdeeld is. Daarnaast hebben we een nieuwe rappel 'Bericht na ondertekenen opdrachtbevestiging'. Dan krijg je als kopersbegeleider een e-mail wanneer een koper ondertekend heeft.

Module Bouwkwaliteit
Voeg favoriete standaard beschrijvingen via het hoofdstuk 'Beheer' toe voor kwaliteitsmeldingen in de Bouwkwaliteit App. Na het selecteren van de stabu kun je uit 10 favoriete beschrijvingen kiezen!

Module Service & Onderhoud
Vanaf nu is het mogelijk om vanuit het reparatieformulier gemakkelijk een bouwnummer en een klant aan te maken wanneer deze nog niet bekend was, zodat de reparatie direct doorgezet kan worden. En er is een aparte 'Opslaan' button voor de notities bij reparatieverzoeken. Zo worden e-mails niet nogmaals naar de verantwoordelijke verstuurd.

Module Renovatie & Groot Onderhoud
Oook hier voeg je nu jouw favoriete standaard beschrijvingen toe via het hoofdstuk 'Beheer' voor kwaliteitsmeldingen in de Bouwkwaliteit App. Na het selecteren van de stabu kun je uit 10 favoriete beschrijvingen kiezen! Verder stel je vanaf nu in voor welke bouwnummers een gebruiker toegang mag hebben. Dit is handig wanneer het project onder meerdere makelaars, of bijvoorbeeld complexbeheerders, verdeeld is.