Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update maart
09 maart 2021

Update maart

Ook vanochtend heeft er weer een update plaatsgevonden en is succesvol uitgevoerd!

Voor alle modules geldt dat het mogelijk is om een einddatum mee te kunnen geven aan een poll. Na de ingestelde datum kunnen er geen antwoorden meer binnenkomen.

Module Verkoop

Met de nieuwe actie 'Geïnteresseerde loskoppelen' kun je, nadat een bouwnummer toegewezen is, alle geïnteresseerden klanten van dat bouwnummer naar de status 'Niet geïnteresseerd' wijzigen. 

Module Kopersbegeleiding

Het ‘Kijkmoment’ is sinds kort toegevoegd aan het systeem en vanaf nu ook een item wat in de tijdlijn van het woningdossier geactiveerd kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk om, tijdens het opstellen van een nieuwsbericht, een preview te bekijken.

Module Bouwkwaliteit en Renovatie & Groot onderhoud

Bij kwaliteitsmeldingen die tijdens een ‘Kijkmoment’, ‘Voorschouw’ of ‘Oplevering’ gemaakt zijn kan er vanaf nu een notitie voor de klant worden toegevoegd voor in het woningdossier. Daarnaast wordt de contactpersoon die is ingesteld als 'Uitvoerder realisatie', op de hoogte gehouden middels een e-mail, wanneer een koper niet akkoord gaat met een uitgevoerd opleverpunt.

Module Service & Onderhoud

Via ‘Project instellingen > ‘Reparaties’ tabblad kun je vanaf nu ‘Algemene informatie’ instellen. Deze informatie wordt in elk reparatieverzoek getoond, zodat verantwoordelijken deze informatie kunnen raadplegen. De informatie is terug te vinden in het reparatieverzoek via het tabblad ‘Overige details’. Ook is het rappel ‘Nieuw reparatieverzoek’ in te stellen voor alle reparatietypes. Zo kan bijvoorbeeld de uitvoerder van het project op de hoogte worden gehouden van reparaties binnen de onderhoudstermijn.

Onze gebruikers stellen wij altijd per e-mail op de hoogte van de update, zodat zij niet voor verrassingen komen te staan en direct met de functies aan de slag kunnen. 

De volgende update staat gepland op dinsdag 13 april. We houden je graag weer op de hoogte!