Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update maart 2020
10 maart 2020

Update maart 2020

Module Renovatie & Groot onderhoud
Het is mogelijk om naast een verantwoordelijke, nu ook een schadeveroorzaker te koppelen aan een kwaliteitsmelding op het web. Deze schadeveroorzaker krijgt geen e-mail, maar met deze functionaliteit is het mogelijk om een duidelijke administratie bij te houden. Toch handig! Verder kun je instellen of je wilt mailen met het account waarmee je ingelogd bent of met een standaard ingesteld account van een gebruiker. Ook is de checklijsten rapportage uitgebreid en kun je een maximaal aantal in te plannen tijdsvakken instellen voor een afsprakentool. 

Module Service & Onderhoud
De serviceplanning is verbeterd: Als je nu klikt op de naam van één van de vakmannen, kun je het hele maandoverzicht bekijken. Een andere handige functionaliteit is het koppelen van reparatielabels. Via beheer kunnen de labels worden aangemaakt, die vervolgens per reparatieverzoek te koppelen zijn. Dit om een beter overzicht te creëren! Denk hierbij aan 'droogtijd', 'in bestelling' of 'materieel meenemen'. 

Module Bouwkwaliteit
Ook in deze module kun je nu instellen of je wilt mailen met het account waarmee je ingelogd bent of met een standaard ingesteld account van een gebruiker. En net als in de module Renovatie & Groot onderhoud is het mogelijk om naast een verantwoordelijke, nu ook een schadeveroorzaker te koppelen aan een kwaliteitsmelding op het web.

Module Kopersbegeleiding
Een van de toevoegingen deze maand is dat er bij het versturen van een losse ondertekening mogelijke redenen voor het annuleren toegevoegd zijn. Daarnaast is een eventuele toelichting ook altijd mogelijk.