Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update mei
15 mei 2020

Update mei

Op 12 mei vond onze maandelijkse update weer plaats. Zoals je van ons gewend bent, geven wij hier weer een korte indruk van de nieuwe en aangepaste functionaliteiten. Onze gebruikers worden per e-mail uitgebreid en gericht geïnformeerd over de nieuwe mogelijkheden die specifiek voor hen van belang zijn. Deze maand hebben we onder andere voor alle modules de import en export van ‘Klantgegevens’ verder verbeterd

Module Verkoop
 
Handig: Het hoofdstuk ‘Opbrengsten project’ is nieuw en kun je terugvinden onder de rapportages. In dit overzicht staat de koopsom VON, de opties die meegenomen zijn in de KAO en het totale meer- en minderwerk van alle projecten.

Module Kopersbegeleiding
Ook hier is het hoofdstuk 'Opbrengsten project' nieuw. Verder is er de nieuwe rappel 'Afgekeurde bestelregels' toegevoegd. Wanneer een koper een aangeboden offerte heeft afgekeurd in het woningdossier, krijg je hier als kopersbegeleider automatisch bericht van.

Module Bouwkwaliteit 
Checklijsten kunnen nu op niet-actief gezet worden. Hiermee kun je gemakkelijk filteren op alleen de actieve checklijsten en heeft de uitvoering ook alleen toegang tot de nieuwste versies.

Module Service & Onderhoud 
Wanneer er een bouwnummer verkocht is met nog lopende reparatieverzoeken, is het vanaf nu mogelijk om het reparatieverzoek gemakkelijk te wisselen van koper. Ook kun je per reparatieverzoek  aangeven of er aanspraak op de bankgarantie gemaakt is.

Module Renovatie & Groot onderhoud
Ook bij deze module kun je checklijsten nu op niet-actief zetten. Hiermee kun je gemakkelijk filteren op alleen de actieve checklijsten en heeft de uitvoering ook alleen toegang tot de nieuwste versies.