Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update mei 2019
14 mei 2019

Update mei 2019

Ook deze maand is er weer een update van homeDNA. Op basis van onze eigen ervaringen en suggesties van onze gebruikers, bouwen we voortdurend verder aan een systeem dat nóg prettiger is om mee te werken. Gebruikers ontvangen altijd uitleg over de wijzigingen, die toegespitst is op hun gebruikersprofiel.

Voor alle modules: sneller + makkelijker navigeren, toevoegen en beheren

In deze update voerden wij een aantal wijzigingen door die het werken met homeDNA voor alle modules vereenvoudigen. Zo is er een snelmenu toegevoegd waarmee snel een document aan het dossier van de klant kan worden toegevoegd en een bouwnummer kan worden toegewezen. Ook is er een overzichtelijke functie toegevoegd voor het downloaden van meerdere documenten tegelijkertijd. 

In de module Verkoop zijn met name het onderdeel verkoopvoortgang en het verkoopoverzicht geoptimaliseerd. Zo kun je nu de verkoophistorie van een klant op een apart tabblad raadplegen en is er visueel verhelderd wanneer er bijvoorbeeld een optie verlopen is. Ook zijn er extra verkoopstatussen gevisualiseerd, zodat je nu in één oogopslag kunt zien wat de stand van zaken is. 

Bij de module Kopersbegeleiding is onder andere het onderdeel meterkastlijsten geoptimaliseerd. Er kunnen eenvoudig bijlagen aan meterkastlijsten worden toegevoegd ter verduidelijking en het downloaden van een groot aantal meterkastlijsten met één druk op de knop is vanaf nu ook mogelijk. Ook bij Service & Onderhoud kun je vanaf nu een groot aantal werkbonnen in één keer downloaden en zijn er snelmenu's toegevoegd om sneller te kunnen navigeren naar andere onderdelen in het systeem. 

Naast deze kleinere en grotere wijzigingen zijn er de afgelopen periode ook wat zaken toegevoegd en aangepast aan het woningdossier voor kopers/bewoners: hier vertellen wij je graag binnenkort meer over. Ben je al gebruiker van homeDNA en heb je, ondanks de uitleg, toch vragen over de werking? Uitgebreide uitleg vind je ook in de online handleiding en natuurlijk kun je ons altijd mailen of bellen voor een extra toelichting. Nog geen gebruiker, maar wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden van homeDNA voor jouw organisatie? Wij leren je graag kennen: je kunt altijd een afspraak maken voor een vrijblijvende demo of presentatie voor je gehele team.