Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update november
10 november 2020

Update november

Vanaf nu geldt dat wanneer je een nieuw project aanmaakt, je het projecttype 'Utiliteit' kunt kiezen. 

Verkoop
De mogelijkheid om een nieuwsbericht te maken en te plaatsen in het woningdossier wordt al veel gebruikt. Het is vanaf nu ook mogelijk om een e-mail te versturen ter herinnering dat er een nieuwsbericht geplaatst is. Je kunt hiervoor een e-mail maken met het label 'Nieuwsbericht'.

Kopersbegeleiding

Het hoofdstuk 'Bestellingen' is uitgebreid met extra handige functies! Zo kun je de bestellijst per bouwnummer downloaden naar Excel, is de omschrijving van het product te bekijken en kun je producten opzoeken in de bestellijsten. Maak je gebruik van digitaal ondertekenen? Vanaf nu worden de iconen ook in het woningdossier getoond.

Ook koppelen wij met Velux! Laat kopers via het online woningdossier inloggen in de Velux omgeving, om zo uit diverse dakramen te kiezen. Voor meer informatie, neem dan contact met ons op!

Service & Onderhoud
Bij de hoofdstukken 'Reparaties' en Service beheer' zijn er een aantal kolom-opties toegevoegd: 'Laatst gewijzigd', 'Gekoppelde stabu' en 'Projectlabels. Ook is de toelichting van een reparatieverzoek vanaf nu zichtbaar in de 'Keten Analyse', onder het hoofdstuk 'Rapportages'.

Renovatie & Onderhoud
Als er via de leveranciers app of via het web een kwaliteitsmelding wordt afgewezen, krijgt de maker van de melding vanaf nu ook een bericht. Ben je dit zelf geweest, dan krijg je de mail niet.

De volgende update staat op 8 december gepland en dan houden we je graag weer op de hoogte! Meer weten over deze functies of andere vragen over homeDNA? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over.