Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update november
09 november 2021

Update november

De update van vandaag is weer succesvol uitgevoerd! Hieronder een aantal functionaliteiten uitgelicht:

Vanaf nu hoef je geen externe tools meer te gebruiken om je PDF documenten te splitsen. Je kunt dit namelijk gewoon met homeDNA. Met het nieuwe hoofdstuk 'PDF plattegronden splitsen' kies je een bouwnummer waar het document aan gekoppeld moet worden. Zodra je het document hebt toegevoegd en opgeslagen kom je terecht bij de plattegronden van het bouwnummer en is het document gesplitst.

Module Kopersbegeleiding en Renovatie & Groot Onderhoud

Het Forum
Het Forum in het woningdossier van de koper is uitgebreid. Naast dat je kunt zien wanneer er een nieuw topic is geplaatst, kun je als koper ook zien hoeveel reacties er zijn geplaatst en wanneer er voor het laat is gereageerd en door wie.

Pushbericht historie bij nieuwsbericht
Het is al mogelijk om een pushbericht in de Mijn Huis App uit te laten gaan bij een nieuwsbericht. Nu wordt er ook een pushbericht historie bijgehouden. Hier zie je wanneer het pushbericht uit is gegaan en naar wie het is verstuurd.

Module Bouwkwaliteit
Label WKB-Consumentendossier
De PDF van de oplevering en de tweede handtekening worden automatisch gekoppeld aan het label 'WKB-Consumentendossier'. Het document is daarbij ook gekoppeld aan klant/bouwnummer, zodat deze bij verkoop niet meegaat naar een volgende koper. Ook worden de documenten met het label met een groene kleur aangegeven in het documentenoverzicht.

Module Service & Onderhoud
Retour, moet andere verantwoordelijke zijn
Kies je voor de vervolgstap 'Retour, moet andere verantwoordelijke zijn', dan kun je er vanaf nu voor kiezen om een e-mail uit te laten gaan naar de verantwoordelijke die eerst gekoppeld was. Het versturen van een e-mail is optioneel.

De eerstevolgende update staat gepland op dinsdag 14 december. We houden je dan graag weer op de hoogte! Benieuwd naar de update van oktober? Lees hier de update van oktober.