Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update november 2018
13 november 2018

Update november 2018

Met de maandelijkse update van de online software van homeDNA zijn er vandaag weer nieuwe functies beschikbaar gekomen voor de gebruikers. De update implementeert nieuwe en verbeterde toepassingen in alle modules, waardoor er integraal aan het systeem verbetering wordt doorgevoerd en er voor iedere afdeling bruikbare aanpassingen zijn. Onderstaand vertellen we per module welke functionaliteiten er beschikbaar zijn gekomen.

Module Verkoop: Meer gemak en flexibiliteit in de nieuwsbrief

Met de module Verkoop kun je nieuwsbrieven sturen aan je klantenbestand. De inhoud van de nieuwsbrieven bouw je op met artikelen. Je kunt bijvoorbeeld aparte artikelen per onderwerp hanteren. Om het opbouwen van een nieuwsbrief gemakkelijker te maken, kun je de artikelen nu dupliceren. Onder andere achtergrondkleur en lettertype hoef je dan voor een nieuw artikel niet meer opnieuw te selecteren. De functionaliteit van de poll kun je nu op verschillende plekken in de nieuwbrief plaatsen. Door deze bijvoorbeeld bovenaan of in het midden te zetten, kun je meer aandacht op de poll vestigen en het deelnemersaantal verhogen. Om aanpassingen aan het ontwerp van de nieuwsbrief snel te kunnen bekijken, kun je nu tussentijds opslaan en de preview openen.

Module Kopersbegeleiding: Postvak in labels

Tijdens het bestelproces en de realisatiefase houd je als kopersbegeleider contact met kopers via het woningdossier. Er zijn berichten over en weer te sturen die helder voor je worden weergegeven in het postvak in van het project. Door nog meer structuur in het postvak in te bieden en bijvoorbeeld e-mails met acties uit te lichten, zijn de e-mails van labels te voorzien. Welke labels er zijn, stel je zelf in onder het beheer van je projecten. Met de labels kun je de e-mails duidelijker kenmerken per onderwerp of toewijzen welke persoon de e-mail moet oppakken.

Module Bouwkwaliteit: Een uitgebreid en nauwkeurig proces verbaal van oplevering

Met de Bouwkwaliteit App kun je op locatie de oplevering digitaal documenteren. Je geeft met behulp van de app de meldingen aan op de plattegrond van de woning en voegt er foto's aan toe. Aan het einde van de oplevering wordt er een compleet en officieel proces verbaal van oplevering voor je samengesteld. Dit document is met de update verder geöptimaliseerd. De in te vullen meterstanden zijn uitgebreid met stadswarmte en -koeling en zonnepanelen dag en nacht, de casco-onderdelen zijn specifiek te boordelen en ook de EAN-codes voor gas en elektra worden op het document meegenomen.

Module Service & Onderhoud: Meerdere vakmannen kunnen inplannen voor inspecties of werkzaamheden

Voor de werkzaamheden van vakmannen biedt homeDNA een geïntegreerde planningstool. Hiermee houd je grip op het rooster per vakman en plan je gemakkelijk nieuwe herstelwerkaamheden in. Je kunt nu meerdere vakmannen per werkbon inplannen. Dat is handig als er meerdere vakmannen voor één klus nodig zijn. Er is één hoofdverantwoordelijke en er kunnen extra vakmannen worden ingepland als tweede of derde verantwoordelijke.

Volgende maand vindt de update van homeDNA plaats op dinsdag 11 december.