Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update november 2019
19 november 2019

Update november 2019

In de update van november zijn weer handige nieuwe functies doorgevoerd, uiteraard ook met dank aan de feedback van onze gebruikers. Hierdoor is het gebruik van de modules nóg praktischer geworden. We werpen een korte blik op enkele wijzigingen. 

Module Service & Onderhoud 
Als er nu een reparatieverzoek wordt toegevoegd dat binnen de onderhoudstermijn van het bouwnummer valt, dan wordt het reparatietype automatisch toegevoegd als 'Onderhoudstermijn'. Verder vroeg een klant ons een filter toe te voegen aan het 'Service dashboard', omdat het handig zou zijn om te filteren op projecten met nieuwbouw, bestaande bouw, renovatie of transformatie. Dat hebben we dus gedaan bij deze update! Een ander verzoek was om een ontvangen e-mail naar twee gebruikers tegelijk te kunnen sturen; ook dat zit nu in de module. 

Module Renovatie & Groot onderhoud en module Bouwkwaliteit 
De checklijst-funtie was al erg handig om te gebruiken, maar vanaf nu kun je ook een preview van je gemaakte checklijst downloaden. Deze preview wordt in PDF weergegeven. Zo zie je meteen het resultaat. Bovendien is het nu mogelijk om een start - en einddatum in te vullen bij de instellingen van een checklijst. Dat komt weer goed uit als je ook werkt met KYP, wat deze data worden automatisch gecommuniceerd met de planning in KYP!

Module Kopersbegeleiding en module Verkoop
Tegenwoordig kun je snel zien wie je precies mailt als je het snelmenu gebruikt, omdat de klant en eventuele partner duidelijk bovenaan de pagina getoond worden.