Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update oktober 2019
08 oktober 2019

Update oktober 2019

Ook deze maand hebben we weer een uitgebreide update doorgevoerd. Zoals je van ons gewend bent, geven wij hier weer even een korte indruk van de nieuwe en aangepaste functionaliteiten. Onze gebruikers worden per e-mail uitgebreid en gericht geïnformeerd over de nieuwe mogelijkheden per module.

Meer interactiviteit bij Service & Onderhoud
Hier hebben een aantal praktische toevoegingen gedaan. Wordt er bijvoorbeeld een afspraakvoorstel gedaan voor een inspectie of werkzaamheden? Dan heeft de klant nu de mogelijkheid deze af te wijzen in het online woningdossier. Hier kan de reden bij opgegeven worden, maar nog belangrijker is dat er een alternatief voorstel kan worden gedaan.


Aantrekkelijke Kopersbegeleiding
Deze module is nóg aantrekkelijker geworden! Bij mijn profiel kun je nu 5 projecten kiezen als je favoriet, zodat ze altijd bovenaan staan in de projectenbalk. Bovendien is het nu mogelijk om een Youtube filmpje aan een nieuwsbericht toe te voegen, die de kopers in hun woningdossier kunnen bekijken.


Voor KYP gebruikers
Als je met KYP werkt dan wordt vanaf nu een checklijst met een uitvoerdatum automatisch als post-it aangemaakt. Ook is het mogelijk om een checklijst meerdere malen te doorlopen. Dan worden er achter je taak gewoon meerdere post-its toegevoegd. En als je een checklijst start in de Bouwkwaliteit App, dan wordt deze als post-it aangemaakt in KYP en automatisch afgevinkt wanneer je deze afrondt. Dat is nog eens handig.


Volgende maand
De volgende update van het systeem is op 12 november. Als gebruiker van homeDNA profiteer je van de praktijkervaringen van anderen en heb je de mogelijkheid om zelf suggesties aan te dragen voor verbetering en uitbreiding. Vrijwel iedere maand zijn er nieuwe toevoegingen en mogelijkheden.