Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update september
08 september 2020

Update september

Wij waren er vandaag weer vroeg bij om de update van september uit te voeren! Het is wederom gelukt en er zijn leuke en handige elementen toegevoegd aan het systeem die wij graag willen toelichten.

Module Kopersbegeleiding

Het was al mogelijk om een e-mail naar een koper te sturen. Naast dat kopers op de hoogte gebracht kunnen worden van een geüpload bestand, is het nu ook mogelijk om deze e-mail naar gebruikers te sturen. Daarnaast is het ook erg fijn dat alle contactmomenten bij de klantgegevens worden bijgehouden. Indien de koper een document in het woningdossier plaatst is er een nieuw contactmoment toegevoegd aan het systeem: ‘Document toegevoegd door koper.’ Ook is er een nieuwe kolom-optie bijgekomen genaamd ‘Gelezen’, zodat je in één keer een duidelijk beeld hebt van alle statussen bij elkaar.

Module Bouwkwaliteit
Er zijn verschillende soorten keuzevragen die toegevoegd kunnen worden aan een checklijst. Nu zijn de antwoordmogelijkheden uitgebreid van 9 naar 15 mogelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om bij de checklijst resultaten te filteren op een bouwnummer. Hier is het ook mogelijk om meerdere bouwnummers te selecteren en de checklijst resultaten te downloaden.

 

Module Service & Onderhoud
Een mooie functionaliteit die is toegevoegd is dat kopers vanaf nu de mogelijkheid hebben om in hun woningdossier een notitie te maken wanneer zij de status ‘Afgewezen’ krijgen bij een reparatieverzoek. Indien de koper dit doet wordt er een e-mail naar de behandelaar verstuurd.

 

Module Renovatie & Onderhoud
Bij het toevoegen van plattegronden voor renovatieprojecten is het bouwnummer adres erg belangrijk, vandaar dat het adres is toegevoegd als kolom-optie. Ook wordt bij de Afsprakentool niet alleen het bouwnummer getoond, maar ook het adres en huisnummer.

 

Meer weten over deze functies of andere vragen over homeDNA? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen je er graag meer over!