Relevante artikelen
Nieuws en updates
Update september 2019
12 september 2019

Update september 2019

Ook deze week voerde ons team van ontwikkelaars en supportmedewerkers weer een update door. Onze gebruikers ontvangen na afloop van de update informatie op maat over de optimalisaties. We geven graag enkele voorbeelden van innovaties in deze update. 

Nieuw voor alle modules is het toevoegen van een tabblad bij de projectinstellingen, waar alle contactpersonen en hun telefoonnummers te raadplegen zijn.


Optimale timing van nieuwsbrieven in de module Verkoop

 

Een succesvolle nieuwsbrief valt of staat met een goede timing. Vanaf nu voeg je, naast een datum, ook een tijdstip toe aan de rappel voor het verzenden van een nieuwsbrief. 


Snel en persoonlijk communiceren bij Kopersbegeleiding 


Bij het verzenden van een begeleidende mail bij afspraken is de informatie over de afspraak al ingevuld. Ook stel je eenvoudig begeleidende mails in je eigen stijl in, zowel voor afspraken als bij het aanbieden van een ondertekening. 


Inzoomen en aanvullen bij Bouwkwaliteit 


Als collega kun je de leveranciersnotitie aanvullen, ook wanneer je niet de eerste verantwoordelijke bent op een melding. Foto’s in ingevulde checklijsten zijn nu afzonderlijk te raadplegen en daardoor beter te bekijken. 


Een nieuwe Service App 


De Service App werkt vanaf nu alleen online. Binnenkort volgt meer informatie over de vernieuwde en verbeterde app. 


Renovatie en groot onderhoud

Verstuur je regelmatig informatieve nieuwsbrieven naar bewoners, bijvoorbeeld tijdens verschillende fases? Je hangt nu eenvoudig een label aan bepaalde artikelen, die je eventueel ook weer kunt aanpassen voor een volgende fase in het proces. Wanneer je meldingen hebt aangemaakt bij het invullen van een checklijst, wordt de plattegrond met locatie ook op de PDF van de checklijst getoond.

Ben je gebruiker en heb je ondanks de uitleg in de mails en de handleiding nog vragen? Neem gerust contact op met ons supportteam. Meer weten over ons systeem en onze unieke samenwerking met alle gebruikers? Neem contact op voor het maken van een afspraak: we leren graag ook jouw organisatie en werkwijze kennen!