Relevante artikelen
Nieuws en updates
Vacature medewerker helpdesk (m/v)
05 juni 2018

Vacature medewerker helpdesk (m/v)

 

Word jij de nieuwe stem van onze organisatie?

Wij zoeken:

Wij zijn op zoek naar een fulltime medewerker voor onze helpdesk (m/v). In deze functie ben je "de stem" van de organisatie. Een spontane en daadkrachtige gesprekspartner die de gebruikers van ons systeem op een prettige manier te woord staat. De gesprekken kunnen variëren van het beantwoorden van een korte vraag tot een inhoudelijke begeleiding waarbij je de klant meeneemt door het systeem. Een goede helpdeskmedewerker kan zowel goed luisteren als uitleggen en is in staat zich in te leven in de werksituatie van de klant. In deze functie concentreer jij je voornamelijk op klantcontact en commerciële binnendienst, maar kunnen er ook organisatorische of secretariële opdrachten voorbij komen.

Jij wordt:

Je wordt onderdeel van ons helpdeskteam en daarmee verantwoordelijk voor de dagelijkse communicatie met gebruikers van ons systeem. Daarnaast draag je bij aan de bedrijfsvoering op kantoor. Het is een dynamische omgeving waarin je geacht wordt om snel te kunnen schakelen en de juiste prioriteiten weet te stellen.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden:
 • Aannemen en voeren van telefoongesprekken met klanten.
 • Zelfstandig verzorgen van correspondentie en documentatie.
 • Het ondersteunen bij de invoer van projectgegevens voor nieuwe klanten.
 • Meedenken over innovaties en uitwerken van nieuwe functionaliteiten ter verbetering van het systeem.
 • Overige kantoorwerkzaamheden, zoals het verwerken van binnenkomende post, het bijhouden van de vakantieplanning en het organiseren van uitjes.

Jij bent:
 • in het bezit van een MBO diploma niveau 4;
 • een kei met internet en het Microsoft Office pakket;
 • uitstekend in mondelinge, schriftelijke en sociale vaardigheden;
 • in staat logisch en probleemoplossend te denken en beschikt over nuchter verstand;
 • spontaan, stressbestendig en behulpzaam;
 • assertief, klantgericht en adequaat in handelen, maar wel gestructureerd en nauwkeurig;
 • iemand die het vooral leuk vindt om klanten te helpen.
Wij vinden een proactieve, leergierige houding belangrijker dan veel werkervaring. Heb je de juiste wil, toon je inzet en ben je een teamplayer, dan bieden wij een werkomgeving waarin je jezelf kunt ontplooien en wij je talenten de kans geven.

Wij bieden:

Een jong en gedreven team met als doel een langdurige en plezierige samenwerking. Bij ons heeft iedereen zijn eigen expertises en doen we beroep op de diversiteit aan eigenschappen. Met z’n allen brengen we de organisatie naar een hoger plan door van elkaar te leren en het beste uit elkaar te halen. Teamwork staat hoog in het vaandel; een inspirerende omgeving waarin iedereen aan bod komt. Tevens zijn we niet vies van gezelligheid en een flinke dosis humor. Naast een unieke werksfeer bieden we flexibiliteit, 25 vakantiedagen en ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Interesse?

Zie jij jezelf als dé aanvulling op ons team? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@homeDNA.nl ter attentie van Susan van Beek. Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op via telefoonnummer 010-450 63 56.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.