Relevante artikelen
Nieuws en updates
Van vliegende start naar superusers: Niersman
26 april 2022

Van vliegende start naar superusers: Niersman

Eén van de belangrijkste succesfactoren van een bouwteam is dat alle betrokkenen daadwerkelijk samenwerken en elkaar aanvullen. Niersman besteedt hier optimaal aandacht aan en stimuleert het samenkomen en het beter willen worden, waar ook wij onderdeel van mochten zijn. Samen met haar partners draagt Niersman bij aan de totaalprestatie van haar projecten en rollen zij homeDNA uit tijdens de kopersbegeleiding, bouwkwaliteit en service & onderhoud.

Afgelopen week zijn Eileen en Naomi naar Voorschoten afgereisd voor een training, zodat de medewerkers op de hoogte blijven van de functionaliteiten van het systeem. Na de verdiepende training zijn zij van een vliegende start echte superusers van homeDNA geworden. Trots zijn wij op hoe makkelijk zij met het systeem overweg kunnen en verder met ons meedenken, zodat homeDNA actueel blijft. Gebruikerservaringen blijven onze inspiratiebron vormen, waardoor wij praktijksituaties kunnen vertalen naar oplossingen.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via het contactformulier: https://homedna.nl/homedna/contact of mail ons: info@homedna.nl