Relevante artikelen
Nieuws en updates
VORM in verkoop
08 juni 2018

VORM in verkoop

VORM is een van de langste gebruikers van homeDNA en maakt inmiddels gebruik van het volledige integrale pakket. Ieder VORM-project gaat dus van start met onze module Verkoop. Voor de aankomende periode heeft de organisatie weer wat projecten op de agenda staan die in verkoop zullen gaan. Onderstaand vertellen we je waar je moet zijn en wanneer als je interesse hebt in een woning van deze ontwikkelaar.

Binck Plaats te Den Haag

Binck Plaats maakt onderdeel uit van Binck Eiland, het 'Beste toekomstige woningbouwproject in Den Haag' volgens Vastgoedjournaal. Met Binck Plaats komen er in dit gebied 46 grote, grondgebonden herenhuizen op de locatie van de voormalige drukkerijloods. Het gebied zal zich kenmerken door water en groen. De woningen worden vier woonlagen hoog, energieneutraal en voorzien van een diepe privétuin. Over parkeren hoef je je geen zorgen te maken. Iedere woning krijgt een eigen parkeerplek in een nieuwe, overdekte parkeergarage. De verkoop start op woensdag 20 juni 2018 in de Kompaan Beer Bar aan de Saturnusstraat 55 te Den Haag. Meer informatie over Binck Plaats of de start van de verkoop vind je op de website van VORM.

De Readt in Rotterdam

Als buren van dit project volgen wij de ontwikkelingen op de voet. Midden op de Heemraadssingel in Rotterdam, op steenworp afstand van ons kantoor, zal het oude Albeda Collega getransformeerd worden tot De Raedt, een écht Rotterdams woongebouw. De Raedt komt te bestaan uit 51 luxe koopappartementen en 3 exclusieve penthouses. De locatie en de afwijkende hoogte maken het nieuwe pand uniek en creëen een mix van wonen met grootstedelijke allure én ongedwongen Rotterdamse levendigheid. De woningen in De Raedt gaan op 30 juni in de verkoop. De details volgen later dus houd het nieuws over De Raedt in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

De Parkwachter van Utrecht

In het populaire Utrecht komt De Parkwachter, een zes woonlaags gebouw met 43 luxe koopappartementen. Er zal onderscheid gemaakt worden in 6 verschillende typen appartementen met diverse woonoppervlakten variërend van ca. 100 m² tot ca. 240 m². Bijzonder aan De Parkwachter zijn de plafondhoogten. Deze worden hoger dan gebruikelijk met afmetingen van 2,70 meter, 3 meter en 3,50 meter en op een aantal plekken komen vides van wel 4,50 tot 6,00 meter hoog! Ook wat betreft duurzaamheid doet De Parkwachter er een schepje bovenop met een EPC van -0,2. Dat houdt in dat het gebouw energie gaat opleveren. Dit wordt gedaan met onder andere gesloten bronnen warmte en koude opslag in de grond, triple glas, gasloos, zonnepanelen en nog veel meer. Een bijzonder project in het prachtige Leidsche Rijn Centrum. De verkoop staat deze zomer gepland.