Relevante artikelen
Nieuws en updates
Wij draaien door!
28 april 2020

Wij draaien door!

De helpdesk van homeDNA verleent door de omstandigheden haar service al een aantal weken vanuit huis. Hier merk je als gebruiker niets van, want de bereikbaarheid blijft hetzelfde, evenals de hulp bij het oplossen van gebruikersvragen. Dat komt omdat we gewend zijn onze gebruikers op afstand door het systeem te loodsen.  

Altijd bereikbaar 
Iedere werkdag voordat de lijnen opengaan begint onze helpdesk met een videocall, waarbij we met elkaar de vorige en aankomende dag doornemen. Dankzij de moderne online technieken staan we ieder moment van de dag met elkaar in contact. Hierdoor kunnen we gebruikersvragen net zo snel als altijd oppakken en beantwoorden. In dat opzicht kun je ons zien als een extra medewerker, die je altijd kunt bereiken als je even vastloopt.   

Geen reistijd meer 
Afspraken met klanten voor zowel de verkoop als de implementatie doet de helpdesk via Teams. Eileen: ”Dit werkt erg prettig omdat je elkaar kan zien, het scherm kan delen en eventueel de chat erbij kan gebruiken. Het scheelt bovendien veel reistijd. Door het thuiswerken kan ik meer doen dan normaal op een dag, en heb het idee dat de afspraken ook korter en effectiever zijn.”  

Ellenoor voegt toe: “Het thuiswerken was even wennen, maar wat kun je veel werk verzetten op 1 dag!” Ze merkt dat het thuis bijna net zo makkelijk schakelen is met collega’s als op kantoor. Telefoon en internet chat helpen hier enorm bij. "Ik ben ook blij dat klanten nog net zo gemakkelijk contact met ons opnemen om vragen of verzoeken te bespreken. Het systeem is recentelijk ge-update, waarbij we ook mooie functionaliteiten hebben toegevoegd die helpen in deze tijd met extra maatregelen het werk zo goed mogelijk door te laten gaan.” 

Werk kan gewoon doorgaan 
HomeDNA is een online applicatie, wat in deze tijd voordelen biedt omdat de gebruikers ook vanuit huis met homeDNA kunnen werken. Juist nu is online communicatie een belangrijk onderdeel om alle werkzaamheden door te kunnen laten gaan.