Relevante artikelen
Nieuws en updates
Wij koppelen met Saproma!
20 augustus 2020

Wij koppelen met Saproma!

Naast de huidige koppelingen met ‘Berkvens – Mijn deur’, ‘Svedex binnendeuren’ en ‘VIOS trappen’ is er vanaf nu ook een koppeling mogelijk met Saproma.

 

Wat doet Saproma?

Saproma is een online maatwerk module voor de keuzes van sanitair en tegelwerk. Middels een configurator, die gekoppeld is aan een projectwebsite, worden functionaliteiten van producten, design en vormgeving en installatie en montage, op een duidelijke en overzichtelijke wijze samengevoegd. Zo kan de koper op een voor hem of haar geschikt moment een keuze maken.


Wat kan de koppeling?

Met deze koppeling kunnen kopers via het woningdossier inloggen in het portaal van Saproma en een keuze voor het sanitair en tegelwerk maken. De uiteindelijke offerte wordt automatisch teruggestuurd naar homeDNA en als bestelregel aangemaakt in de bestellijst van de koper. Als kopersbegeleider voer je de laatste actie uit en kunnen bestelregels op definitief gezet worden.


Meer weten?
Ballast Nedam is de eerste klant die de koppeling al enthousiast in gebruik heeft genomen! Ben je gebruiker van onze module Kopersbegeleiding en wil je meer weten over deze koppeling? Ons supportteam helpt je graag verder op weg!