Voor wie is homeDNA?

HomeDNA is er voor de hele bouwketen, van ontwikkelaars tot woningcorporaties, en ook voor hun partners, zoals makelaars en leveranciers. De hele keten wordt betrokken en werkt samen om een helder en efficiënt proces te faciliteren voor kopers en bewoners. Gebruik van het systeem alleen dat deel dat jij nodig hebt: één of een paar modules en apps, of profiteer juist van het hele integrale pakket.

Ontwikkelaars

De ontwikkeling en verkoop van een nieuwbouwproject is een dynamisch proces waarin diverse factoren een rol spelen. Werken met een eigen CRM-systeem geeft jou en je organisatie grip op dit proces en legt tevens de basis voor een succesvol verloop en een vlotte verkoop van nieuwe projecten.

Bouw al in de voorloopfase aan een fanbase voor je project of creëer een organisatiebreed klantenbestand

Nieuwsbrieven, (voorloop)websites en rapportages faciliteren klantcontact en inzicht in de resultaten van marketingacties. Ervaringen en het verloop van het proces volg je in je eigen systeem. Je weet wat er leeft én wat werkt: op basis van eigen data creëer je ook nieuwe en andere marktbenaderingen. Zo besteed je marketingbudget en -tijd op een effectieve en efficiënte manier.

Leer je klanten kennen en volg belangstelling op met aanvullende informatie op maat

Ieder contactmoment wordt per klant gedocumenteerd en is terug te zien. Door middel van labels en adresgroepen differentieer je in je communicatie met klanten. Bovendien kan een aanzienlijk deel van dit proces geautomatiseerd worden. Stuur bijvoorbeeld aanvullende informatie over het woningtype waar de klant eerder interesse in heeft getoond of stel automatische reminders in voor een verkoopevent. Zo houd je meer tijd over voor klantcontact dat om een persoonlijke touch vraagt.

Werk samen met de makelaar in één systeem: in één oogopslag overzicht over de actuele stand van zaken

De makelaar kan homeDNA zelfstandig gebruiken voor het bijhouden van de verkoopvoortgang. Als ontwikkelaar kun je meekijken om de verkoop in de gaten te houden en bij te sturen waar nodig. Werk je met eigen verkoopadviseurs? Zij vinden in homeDNA alle faciliteiten om het verkoopproces vast te leggen en te volgen. Ook de verdeling van woningen op basis van voorkeuren wordt gefaciliteerd. Importeren vanuit Excellijsten is mogelijk, bovendien is er een koppeling met het systeem van Het Nieuwbouw Platform.

Werk eenvoudig, veilig en laagdrempelig samen met collega's en partners in het verkoopproces

Iedere gebruiker heeft zijn of haar eigen rol in homeDNA. Werk prettig samen met collega’s door middel van gespreksverslagen en documenten per klant en per pand. De samenwerking met de makelaar, notaris, de overdracht naar kopersbegeleiders en de realisatie wordt optimaal gefaciliteerd. Hiermee voorkom je miscommunicatie, tijd- en gegevensverlies. Ook kan tijdens de verkoopfase al een woningdossier worden ingezet, dat kan dienen als brochure of persoonlijke omgeving voor serieuze geïnteresseerden of optanten.

HomeDNA is bedacht door mensen uit de praktijk en wordt op basis van praktijkervaringen voortdurend actueel gehouden. Wij signaleren samen met onze gebruikers trends en veranderingen op het gebied van nieuwbouwontwikkeling en -marketing. Op basis hiervan worden functionaliteiten geoptimaliseerd en toegevoegd. Met de online software van homeDNA ben je dus altijd up-to-date. 

Gerelateerde producten

Bekijk hier onze modules en apps voor ontwikkelaars en ontwikkelende aannemers.
VerkoopKopersbegeleiding

Laat je overtuigen door een demo

Wij vinden het leuk om bij je langs te komen, maar we kunnen je er natuurlijk ook online mee doorheen nemen. Geef je wensen door en wij plannen het bij je in!
Demo aanvragen
DisclaimerPrivacy PolicyDeveloped by U-Lab